15. januarja 2020

Do poletja pri Idriji večinoma MTB športni park, prijave na Kras kros, koroški EWS zapolnjen, Vesel vabi v Rabac, nadaljevanje lige v Dalmaciji, koordinator/selektor po sezoni ciklokrosa in nova slovenska znamka oblačil.

Idrija dobi poligon

Vrhunska novica iz Idrije: do poletja bodo na Faletovšu zgradili poligon za gorske kolesarje in še za koga. Kolikšen in kakšen bo, še poizvemo, a glede na to, da projekt vodi mlada ekipa društva Zakonctedna, skoraj ne dvomimo, da ne bi bilo za vsakogar nekaj. Nekaj v njihovi objavi na zakonctedna.com.
Lahko pa prisluhneš pogovoru s predsednikom MIhom Tratnikom Bajcem za radio Primorski val.

Na naslovni fotografiji graditelj Miha Tratnik Bajc, foto Društvo Zakonctedna

Kras kros 1. marca

Kdo še ni zabeležil datuma za otvoritveno tekmovalno preganjanje po Krasu? 8. Kras kros bo 1. marca, prijave so odprte! Skoči na kraskros.com.

EWS Peca/Jamnica poln

Štartna mesta na junijski dirki svetovne enduro serije na Koroškem so sinoči razprodali v pičlih dveh minutah. Gre za dirko EWS100, za EWS80 se baje še najde kakšno mesto. Za EWS100 pa se bo našel še kakšen “wildcard”, počakajte …

{loadposition inside}

Še en kamp Petra Vesela

Peter Vesel ne miruje, njegov naslednji kamp v Rabcu bo potekal od 24. do 26. januarja. Več na www.facebook.com/veselp

Tudi v Dalmaciji nadaljujejo zimsko ligo

Verjetno niste spregledali napovedi za nedeljsko dirko Zimske lige Istre & Kvarnerja: Giant mtb ZLIK: Čas je za drugo polovico sezone
V nedeljo pa se nadaljuje tudi Zimska liga Dalmacije in sicer na otoku Hvaru z dirko XCP Hora Faros. Podrobna napoved na mtb.hr.

Po CX sezoni

Koordinator za disciplini ciklokros pri Odboru za cestno kolesarstvo Kolesarske zveze Slovenije in selektor Miha Ukmar je povzel svojo prvo sezono. Beri na prijavim.se.

neon(n)pro

Sveža slovenska znamka oblačil za kolesarke. Očitno ciljajo na cesto, a kdo bi se branil tole videt tudi izven asfalta? www.neonpro.si

Sledite nam