11. aprila 2018

Kdo bo koga na Red Bull Samo gas, kolesarski kamp v Cerknem, MTB Kranj vabi v svoje vrste, Snurfove srede, doping med rekreativci, dan koles, 3 strane Kopaonika, Slovenija kolesari …

Red Bull Samo gas!

Kdo se boji kosmatega moža? Na Kaninu se je zbralo 125 pogumnih izzivalcev Filipa Flisarja in se pred njim podalo po zaviti snežni podlagi. Med smučarji je bilo kar nekaj odličnih gorskih kolesarjev, med njimi tudi multitalentirani Kevin Berginc, ki je vratolomno dirko končal na drugem mestu! Poročilo najdeš na Red Bullovi strani.

Bike kamp v Cerknem

Pod vodstvom Monike Hrastnik in Mirana Vauha v sodelovanju s KK Čn trn, bo v Bike parku Cerkno med 11. in 13. majem potekal kolesarski kamp. Dodatne informacije najdeš tukaj

MTB klub Kranj

… gorskokolesarski klub iz gorenjske pestolnice vpisuje otroke v šolo gorskega kolesarjenja. Začetek? Takoj po prvomajskih praznikih. Več na mtbklubkranj.si.

Snurfove srede

Snurfovci se po zimskem spanju vračajo na enoslednice. Danes prva vožnja ob 17:30 s štartom na Hradeckega ulici in skok na Golovec. Vse ostale Supersnurfove fure boš našel na facebooku.

{loadposition inside}

Vzpon Vuhred

Dirka pokala rekreativcev v MTB, ki jo prireja KD Vuhred, je z 29. aprila prestavljena na teden dni prej. Nov datum je 22. april. Vse ostale datume prireditev si lahko ogledaš v koledarju mtb.si.

Slovenija kolesari

Zloženka akcije Slovenija kolesari 2018 je na voljo tudi v elektronski obliki. Najdeš jo na scribd.com. V letošnjem koledarju bo kar 77 prireditev, ki jih organizira 58 različnih organizatorjev.

Tri strane Kopaonika

Najlepši razgledi in tri različne dolžine prog na enem najlepših srbskih maratonov – 29. julija. Prijave so že odprte, vse dodatne informacije in uradni video lanskega dogodka najdeš na tristranekopaonika.rs.

Doping v rekreaciji

Po zadnji dopinški aferi na naših tleh je zopet završalo. Ali je doping tako zelo prisoten med rekreativci? Gre res za bolestno potrebo po dokazovanju? Preberi na rtvslo.si.

Lines

Pri severnih sosedih so izbirali kolesarske teste v regiji. Kar nekaj jih bo, med njimi tudi Trail Days v Kranjski Gori. Beri na www.lines-mag.at.

Dan koles

22. aprila se bodo v sproščenem vzdušju predstavila novomeška kolesarska društva s svojimi aktivnostmi, za popestritev bosta poskrbela še bolšji sejem in mini kolesarski izlet za najmlajše. Časovnico in dodatne informacije najdeš na facebooku.

Sledite nam