12. oktobra 2010

Na fotografiranju za katalog SKM. Tečaj z Novakom in Stapićem. 2. Ulična marmelada. Kolesarstvo na slovenia.info.
Proloco slikal na Gorenjskem
Verjetno največji slovenski distributer koles in opreme Proloco Trade je imel minuli vikend v Kranjski Gori in okoli velik ‘fotosešn’ za novi katalog Slovenski kolesarski mojster (SKM) za sezono 2011. Za objektivom je znova čaral Arne Hodalič, pred objektivom pa so se vozili nam dobro znani kolesarji Luka Novak, Rok Dokl, Anže Čerin, Ana Zupan, Andrej Helešič … K projektu je znova pristopila tudi nekdanja miss Slovenije Živa Vadnov, svoje pa so prispevali tudi zaposleni iz podjetja, njihovi prijatelji in seveda otroci, ki so nastopili v vlogi mladih manekenov.
Fotografije so nastajale v okolici Kranjske Gore ter v sami vasi, Arne pa je z izbranimi ‘žrtvami’ lovil tudi jutranjo svetlobo na vrhu mrzlega Vršiča. Zgoraj omenjeni manekeni so pozirali na kolesih Scott, Schwinn in Mongoose. Proloco obljublja, da bo katalog znova konkretno ‘debel’ in poln zanimivih izdelkov.

Tečaj z Novakom in Stapo
Luka Novak in Matej Stapić (oba člana ekipe Enduro Maxxis), sezono zaključujeta tako, da vabita na enodnevni tečaj, na katerem bosta poučevala nekaj elementov mtb vožnje. Tečaj bo v nedeljo 24. oktobra na BMX progi v Novi vasi in v njeni okolici. Več >>
Tema na Tabli >>

Strit džem Celje
Celje je bilo minulo soboto “d plejs 2 bi” za vse ulične bmx jezdece. Yugo in prijatelji so namreč izvedli drugo Ulično marmelado. Poroča Yugo osebno na Tabli >>

Po travi na slovenia.info
Osrednje spletno mesto slovenskega turizma slovenia.info po podatkih iz časnika Finance stane 180.000 evrov letno, prenova letos spomladi je stala še dodatnih 35.000. Vsebina je, vsaj kar se tiče kolesarjenja … no, poglejte si sami. Če kakšen nasprotnik gorskega kolesarstva še vedno misli, da se vozimo “izven urejenih poti”, je to lahko tudi zaradi fotografij na slovenia.info.

Sledite nam