Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
20. maja 2016

Kolesarska zveza Slovenije, krovna organizacija slovenskega tekmovalnega kolesarstva, je pred dnevi na že znanem naslovu www.kolesarska-zveza.si zagnala novo spletno stran.

Kolesarska zveza Slovenije, krovna organizacija slovenskega tekmovalnega kolesarstva, je pred dnevi na že znanem naslovu www.kolesarska-zveza.si zagnala novo spletno stran.

Stran, ki so jo izvedli pri Spletniku, je podobno kot stara zelo razvejana, a preglednejša in sodobneje oblikovana. KZS namreč združuje štiri odbore (cestnega, gorskega/BMX, za množičnost in parakolesarstvo) na strani pa sta si ločena zavihka prislužila še BMX in amatersko kolesarstvo. Morda imata tudi že svoja odbora. Ne vemo, odborov in njihovih članov na strani ne najdemo. Morda so tudi kje skriti.

Podstrani panog so prav tako razvejane, pri gorskem kolesarstvu se kar ponuja vprašanje, kdo bo vse to polnil in urejal. Tudi ob inovativnih rešitvah, kot je sodelovanje s Slovensko tiskovno agencijo in kopiranje (zelo, zelo zastarele) vsebine z Wikipedije. Za eliminator in 4kros že vemo, da nihče. Se pa v vsem tem kar izgubi pomembna reč, kot je koledar, ki bi si morda zaslužil gumb na prvi strani. Tudi tekmovalnih pravilnikov naprimer ni najti.

Tu so tudi rezultati in razvrstitve pokalnih tekmovanj. A je pod gumbi vnešeno malo kaj, največkrat naletiš na prazne strani ali 404. Ampak zdaj vemo, zakaj vodstvo KZS ni bilo navdušeno nad samostojno stranjo pokala za kros SloXcup. Zaenkrat pa si strani še nista konkurenčni.

Poskus digitalne predramitve KZS torej, a ta klanec je še dolg. Tudi v družabnih medijih se organizacija vede bolj ko ne leseno – največji dogodek tam je sponzorsko-rekordne narave.

www.kolesarska-zveza.si
Facebook @Kolesarska-zveza-Slovenije-493052047448243
Twitter @kolesarskazveza

 

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam