15. oktobra 2014

Šolsko mtb prvenstvo Ljubljane, Blaža in Tanja v Maleziji, danes Rajdova delavnica, Berto z Bertom v foto dneva na Vital MTB, v soboto mariborski dirt.


Šolsko prvenstvo Ljubljane

Če se že slovensko šolstvo prvenstvo zgodi le na vsake kvarte, pa je minuli torek v parku Tivoli potekalo prvenstvo ljubljanskih osnovnih in srednjih šol v gorskem kolesarstvu. Saj že vemo, da to vedno pomeni le v krosu. Prvenstvo je priredil KD Rajd v sodelovanju z MOL in podjetjem Proadventure.
Vrstni redi
Fotogalerija na facebooku

Na uvodni fotografiji nevsakdanji prizor iz Tivolija, foto Grega Stopar.

Blaža in Tanja v Maleziji
Blaža Klemenčič (Feenstra Felt Kenda) in Tanja Žakelj (Unior Tools Team) nastopata na šestdnevni dirki Langkawi International Mountain Bike Challenge v Maleziji. Po današnji tretji etapi je Blaži, ki je dobila prvi dve etapi, majico vodilne prevzela Eva Lechner. Tako nekako ugibamo, njihova stran je počepnila, informacije so zelo skope. Aja, saj vse piše: Eva Lechner (ITA) mendahului sejak dari awal dan dinobatkan sebagai juara untuk hari ini bagi kategori Women’s Elite.

Rajdova delavnica
Še ena iz Rajda: danes, v četrtek 16. t.t. prirejajo brezplačno delavnico na temo priprave kolesa na zimsko furanje. Več na Rajdovi fb strani

Foto dneva: Berto & Berto
Kje je pa tedensko glasovanje za naj fotografijo na Vital MTB? Prejšnjo sredo je bila fotografija dneva spet slovenska, Berto starejši je Berta mlajšega slikal na Peci. Oglej si jo tukaj.

DDDJ Mb
Na spreglej: v soboto Den Devils dirt jump v Mariboru! Več

Sledite nam