Kolesarski kamp Vida Peršaka
4. avgusta 2020

Trije dnevi na kampu Vida Peršaka

Minuli teden so na Ravnah na Koroškem izvedli drugi Kolesarski kamp Vida Peršaka. Ime našega najhitrejšega enduro tekmovalca, dobra ekipa in organizacija, pa še dobri tereni … Kako ne bi...
Reportaže
Mali Crosby
26. julija 2020

Si hitrejši kot Crosby?

Malega nadobudneža, sedaj že pravega tekmovalca, že poznaš. Šteje jih sedem in je prekleto hiter. Tokrat na dirki ameriškega pokala Northwest. (več …)
Novice
Specialized Turbo
Clash kids, Max, Till, Sacha
19. julija 2020

Amaury, pazi se!

Commencalov podmladek. Hitri, spretni in divji trio. Max, Till in Sacha so mladi ambasadorji, ki hitro stopajo v čevlje velikih. (več …)
Novice
mondraker grommy, e-poganjalec
18. julija 2020

Mondraker 2021: E-poganjalec Grommy

Prav si prebral naslov. Pri španskem proizvajalcu s sedežem v Alicanteju, znamki z 20-letno tradicijo, so nedavno predstavili 12 in 16-palčne poganjalce z e-motorji. (več …)
Oprema
Bike Park Lenzerheide
12. julija 2020

Trije mulci v Lenzerheideju

Svetovni pokal v švicarskem gorskokolesarskem raju letos odpade, a park je vseeno odprt. Tam so super dan preživeli mali nadobudneži. (več …)
Novice
MTB šreder sedmogodišnjak Crosby
27. maja 2020

Nadobudni malčki: Leteči Crosby

Sedemletnik kot za šalo preko pet, šest in dobrih sedem metrov dolge skoke. Oče pravi, da je strah le čustvo, ki ga lahko pošlješ stran. (več …)
Novice
Unior DH Cup
15. marca 2020

Ata in hči, Nino in Lisa

Ko večkratni olimpijski in svetovni prvak dan za trening, namesto intervalov in mučenja na klanec, preživi s hčerko. (več …)
Novice
Sledite nam