Devetletnik, Val di Sole
28. avgusta 2020

Devetletnik ukroti Črno kačo!

Če poznaš progo svetovnega pokala v italijanskem Val di Sole, potem veš, da je zelooo težka. Mali Riccardo jo zvozi brez težav. (več …)
Novice
Teo Pečnik, UCI Junior Series XCO Gstaad
23. avgusta 2020

Teo Pečnik deseti v Švici

Na dirki serije UCI Junior, ki je bila na sporedu v petek, so nastopili tudi naši mladinci Teo Pečnik, Jakob Klemenčič in Matic Kranjec Žagar. Švicarski Gstaad ta vikend gosti...
Novice
Jakob Klemenčič
10. avgusta 2020

Klemenčič odličen osmi v Franciji

Reprezentanca v krosu, ki so jo sestavljali mlajša članica Vita Movrin in mladinci Teo Pečnik, Blaž Žle ter Jakob Klemenčič, se je pod vodstvom selektorja Matjaža Budina in pomočnika Simona...
Novice
Kolesarski kamp Vida Peršaka
4. avgusta 2020

Trije dnevi na kampu Vida Peršaka

Minuli teden so na Ravnah na Koroškem izvedli drugi Kolesarski kamp Vida Peršaka. Ime našega najhitrejšega enduro tekmovalca, dobra ekipa in organizacija, pa še dobri tereni … Kako ne bi...
Reportaže
Mali Crosby
26. julija 2020

Si hitrejši kot Crosby?

Malega nadobudneža, sedaj že pravega tekmovalca, že poznaš. Šteje jih sedem in je prekleto hiter. Tokrat na dirki ameriškega pokala Northwest. (več …)
Novice
Clash kids, Max, Till, Sacha
19. julija 2020

Amaury, pazi se!

Commencalov podmladek. Hitri, spretni in divji trio. Max, Till in Sacha so mladi ambasadorji, ki hitro stopajo v čevlje velikih. (več …)
Novice
mondraker grommy, e-poganjalec
18. julija 2020

Mondraker 2021: E-poganjalec Grommy

Prav si prebral naslov. Pri španskem proizvajalcu s sedežem v Alicanteju, znamki z 20-letno tradicijo, so nedavno predstavili 12 in 16-palčne poganjalce z e-motorji. (več …)
Oprema
Bike Park Lenzerheide
12. julija 2020

Trije mulci v Lenzerheideju

Svetovni pokal v švicarskem gorskokolesarskem raju letos odpade, a park je vseeno odprt. Tam so super dan preživeli mali nadobudneži. (več …)
Novice
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
prijavim.se bicikel.com
Sledite nam