Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
15. aprila 2020

Rotnik se javlja z Nove Zelandije, Fučka iz Dominikanske. Porič in Madon s foto dneva na Vitalu, Maligoj 127 km po občini Lj, nov dostop na Golovec trails, 2x odpoved v Ita, Ključo testira, Čokl fotka Vrečka …

NZ govedoreja

Ko si Štajerc in te imajo Ajdovci za svojega, ti je res ratal’. Urban Rotnik naravnost iz izolacije na Novi Zelandiji za lokalne-ajdovscina.si.

El Fučka

Drugi član Črnega trna Jani Fučka pa iz Dominikanske republike, kjer ga je zataknila korona, za Radio Koper. Poslušaj na rtvslo.si/radiokoper.

Vital MTB Daily Shot(z)

Tri slovenske fotke dneva v zadnjih tednih na ameriški strani Vital MTB: Jan Porič 26. marca z Yoga Buddyjem, Mitja Madon 5. aprila z enim starejšim “panshot” detajlom in Jan še enkrat 7. aprila s tukajšnjo naslovno z “nevidnim kolesom”.

{loadposition inside}

Po ljubljanski karantenski meji

Si predstavljaš, da v Ljubljani lahko narediš 127 km dolgo turo z 2700 v.m.? Tadej Maligoj jo je in to po “karantenski meji”. Beri v Fotografovem dnevniku.

Drugje “od spodaj” na Golovec trails

Obisk na Golovec trails je zrasel, zato so morali urediti in označiti nov dostop s spodnje, rudniške strani.

Carso Trail odpovedan

Odpovedan je italijansko-slovenski bikepacking dogodek Carso Trail, 335 km dolga preizkušnja bi morala štartati 8. maja. www.carsotrail.it

Superenduro odpovedan

Upajmo, da ni napoved trenda: italijansko serijo Superenduro so za letos povsem odpovedali! www.superenduromtb.com

Ključo testira

Nejc Ključevšek je en lep čas preizkušal plašče Maxxis Assegai. Beri na extremevital.com.

Čokl slika Vrečka

Anže Čokl je šel pofotkat Kristjana Vrečka v njegov naravni habitat: na Vrečkolandijo. Glej in beri na anzecokl.com.

Karantena na prostem

Avstrijski kolesar Volker Irouschek, nekdaj prireditelj dirk in festivala v Kaprunu, prijatelj novinarja in kolesarja Primoža Kališnika, v zgodbi na delo.si/polet. O tem, da gibanje na prostem tudi v tej situaciji ne sme biti tabu tema.

Popotnici na radiu

Anja in Barbara – The Bike Wanderers, ki ju spremljamo tudi v mesečnih zgodbah na mtb.si, tokrat v intervjuju na Radiu Maribor. Iz Ekvadorja, kjer sta obtičali v pandemiji.

e-Braco

Miroslav Cvjetičanin – Braco testira e-kolo za Delo/Polet. Zdaj smo videli vse. O Giantu Reign E+ 1 Pro beri na delo.si/polet.

Jenko na Kofirajdu

Kolesarski multipraktik Robi Jenko v podcastu Kofirajd. Vse najboljše, Robi!

Loose Cycles Leatt akcija
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam