6. septembra 2013

… z Gregom Minnaarjem in SC Sindikatom v Pietermaritzburgu, naprej pa Nine Knights Livigno, Gulevich, Barel + Lenosky, francoski Regis, Ace Hayden in … spodnje perilo za kolesarke.

Greg Minnaar OneLife


Južnoafriški fotograf Gary Perkin, dolgoletni prijatelj Grega Minnaarja, je prejšnji teden objavil tale video s pogovori z Gregovim očetom in ljudmi, ki ga poznajo že vrsto let. Zdaj, ko je Greg že tretjič svetovni prvak v spustu, je ogled še bolj nujen.

Sindikat v PMB


Na isto temo kot zgornji še tale video, namreč uradni video ekipe Santa Cruz Syndicate z nedavnega SP v J. Afriki, kjer je v spustu zmagal njihov (in domači) Greg Minnaar.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Nine Knights Livigno


Frirajd tekmovanje Nine Knights je letos v Livignu, kjer so zanj pripravili precej velike objekte. Tako velike, da je Antoine Bizzet že na treningu obrnil prvi dvojni premet nazaj na gorskem kolesu.

Dirt Diaries: Geoff Gulevich


Legenda Gully nas preko nekaj spominov iz zgodovine frirajda popelje do današnjih dni, v Britanski Kolumbiji kakopak.

Barel in Lenosky na jezeru Spruce


Fabiena Barela je na furanju v Kanadi spremljal legendarni trialist Jeff Lenosky.

Regis


Nekaj zelo francoskega – razen Elvisa! Spustaša Morgane Charre in Yoann Barelli, pa en trialist, en BMX flat jezdec, en cirkuški kolesar … in spaček.

Acotov seznam


Dober motivacijski video za furanje in za snemanje. Ace Hayden v Whistlerju.

Ni videti kolesarsko, pa je


Spodnje perilo za kolesarke! Končno nekaj na Kickstarterju, kar je res vredno podpreti. Še posebej zato, ker je videti tako dobro, da bi marsikdo rad videl kolesarke le v teh koščkih blaga …

Sledite nam