Vid Peršak, Orbea, Take A Lap
26. maja 2021

Vid v Red Bullovem pogovoru, Vid na Pinkbike, Vid julija s kampom na Ravnah … in 2 vstopnici za Flat Out Days brezplačno, služba v Murski Soboti, Bike Beer Fest enduro, galerija s Kamplca, Prleški razgledi, Trbovlje trail days, kočevski makadami, otrpli udje in maraton Skradin.

Vid je šel krog

Sezona endura se je začela in Vid Peršak, ki je zvezda odličnega nedavno objavljenega videa Take A Lap, se pojavlja vsepovsod. Tudi v pogovoru na slovenski strani Red Bulla.

Tudi na pinkbike.com je dobil lepo objavo s kupom fotografij in lepim odzivom v komentarjih.

Naslovna fotografija Orbea

Kamp Vida Peršaka

Kamp, ki ga vodi Vid sam, bo na Ravnah na Koroškem letos potekal od 21. do 23. julija. Namestitev seveda v hotelu Punkl. Podrobnosti na visitravne.com.

2 vstopnici Flat Out Days brezplačno!

Dron majstri DJI Slovenija v sodelovanju z Battovci poklanjajo dve vstopnici (s shuttlanjem!) za letošnji festival Flat Out Days v Kočevju. Greš na Instagram Flat Out Days in napišeš, zakaj bi ju moral dobiti prav ti ter komu boš dal drugo.

Zbirajo pa tudi prednaročila za čisto hude FOD/Loose Riders drese. FB objava

Služba v Murski Soboti

Trgovina Ride v Murski Soboti zaposli kolesarja za pomoč v servisu in pri proizvodnji servisnih stojal Mantis. Objava na FB

Bike Beer Fest enduro

Razpis in prijave za naslednjo dirko serije SloEnduro (in to 4Fun, torej lažja dirka) – Bike Beer Fest enduro bo 6. junija na Črnih njivah nad Ilirsko Bistrico. So ravno nekaj spremenili urnik, trening tudi v soboto (na 4Fun komot). sloenduro.com

Kamplc enduro, prva galerija

Prva od dveh fotogalerij z nedeljskega Kamplc endura je na sloenduro.com. Avtor je Klavdij Blažko.

Iskanje prleških razgledov

Sobota, 5. junij: 50 km tura Iskanje razgledov z MTB Prlekija. FB dogodek

TTD

Kaj pa tole?! Trbovlje trail days na fantastičnih trbowskih trejlih v nedeljo 13. junija! FB dogodek

Kočevski makadami

Matej je napisal in naslikal eno krasno makadamkarsko reportažo s kolesarjenja po Kočevskem. Z Ano sta srečala tudi … runda.si

Ko ti otrpne …

Miroslav Cvjetičanin v Poletu o nerodnosti, ko na kolesarskem sedežu opaziš, da več ne čutiš uda. delo.si/polet

Maraton Skradin

V nedeljo je potekal maraton Skradin v istoimenskem kraju blizu Šibenika. Na 68 km trasi s 1200 vm je bil med 109 udeleženci najhitrejši Đani Simčić (Adrenalina Giant) pred Rokom Fržopom (Orlov krug) in Slovencem Gregorjem Sikoškom (Novigrad). Sledil je Tomislav Katalenić (BK Sic) in še dva Slovenca, Klemen Jančan (Team Granfondo Slo) na 4. in Mitja Klavora (Izvir Vipava) na 5. mestu. Iztok Kuret (BK Mag Rab) je bil 2. med starejšimi od 50. Je bilo kar za tri urice dela za najhitrejše.
Timotej Banovec (Team Granfondo Slo) iz kategorije 16-19 pa je bil kar najhitrejši na krajši, 37 km trasi.
Vrstni redi

Sledite nam