gravel Ludbreg
31. marca 2021

Zbiranje podpisov za prvi asfaltni pumptrack v obalno-kraški regiji, poročili Gravel Ludbreg in MTB akademija z Mironovićem, prenovljen pokriti park v Celovcu, napoved XC Verona in XC fantje na prvih cestnih dirkah sezone.

Peticija za pumptrack v Kopru

Ob desetinah asfaltiranih pumptrackov, ki so v zadnjih letih zrasli po Sloveniji, v celi obalno-kraški regiji nimajo še niti enega. Pa so bili z zemeljsko urejenim v Izoli pred leti pred vsemi. Interes za gradnjo prvega v Kopru izrazi tako, da podpišeš peticijo!

Gravel Ludbreg

Sobotnega 80 km dolgega makadamkanja Gravel Ludbreg blizu Varaždina se je udeležil 101 kolesar. Na čelu se je tudi dirkalo in se razpletlo z dvema Slovencema v prvi šesterici. Poroča mtb.hr.

Naslovna fotografija je prav z izvira makadama, foto Gravel Ludbreg.

Mislavov kamp

S kampa z Mislavom Mironovićem v Vintijanu (Pula) poroča regionalexpress.hr.

Prenovljen Megapoint Celovec

Za spremembo tudi pri nas pokritim parkom za rolkarje in BMX/MTB kolesarje prostega kaže dobro, a tudi za mejo ni slabo. Kako je videti prenovljeni park v Celovcu, si oglej na lines-mag.at.

Verona MTB International

V soboto bo Tanja Žakelj (Unior – Sinter) nastopila na mednarodni dirki v krosu (UCI C2) v Veroni. Na štartu naj bi bilo še nekaj drugih slovenskih kolesarjev. www.veronamtbinternational.org

“Naši” na cesti

Kolesarji, ki jih bomo pozneje v sezoni videli tudi v gorskokolesarskem krosu, so bili na VN Adria Mobil minuli konec tedna vsaj malce bolj opazni kot teden dni prej na VN Slovenske Istre. Oziroma so bili vsaj med uvrščenimi. To so Matevž Govekar (Tirol KTM), Simon Čibej, Mihael Štajnar (oba mebloJOGI) in Teo Pečnik (Ljubljana Gusto Santic). Ker vrstnih redov ni nikjer najti, smo jih naložili kar sami.

Da nisi česa izpustil-a v prejšnjih Tahitrih!?

Tahitre 786: Prireditve, se vidimo v maju?

Sledite nam