sloenduro golovec trails
24. marca 2021

Smernice Olimpijskega komiteja za prireditve, Tanja Žakelj v Ekipi, kolesarske v mehanični delavnici, Za Puklovo roko, Cilenca Trails po angleško, zaposlitev na dveh koncih, Mislav pride v Vintijan.

Takole je s prireditvami

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez o trenutnih omejitvah ali bolje rečeno izjemah za organizacijo športnih prireditev na olympic.si. Kolesarji se najdemo tule: “V individualnih športnih panogah je dovoljeno izvajanje državnih prvenstev oz. državnih ligaških tekmovanj v starostnih kategorijah člani in mladinci, evropskih pokalov in velikih mednarodnih športnih prireditev, ki so opredeljene v 74. členu Zakona o športu.” Pa brez gledalcev, z obveznim testiranjem udeležencev, spremljevalcev in osebja prireditelja.

Medtem pa bo v soboto na Hrvaškem makadamkarski dogodek Gravel Ludbreg. Napoveduje ga mtb.hr.

Naslovna fotografija z lanske enduro dirko Golovec trails za SloEnduro 4Fun v okviru Ljubljana MTB vikenda, foto Anže Petkovšek.

Tanja v Ekipi

Tanja Žakelj v intervjuju na strani športnega časnika Ekipa: V Tokiu želim izboljšati deseto mesto iz Londona.

Delavnica za ženske

Ljubljanski servis Bikehanic bo jutri, v četrtek 26. marca, gostil kolesarsko delavnico za ženske. Prireditelj pa je Life Bike Adventures. Ampak res, kakšna je ženska oblika za “mehanik”?! Dogodek na Facebooku.

Za Puklovo roko le v spomin

Sobotni 7. kros za Puklovo roko, spust s Pohorja v Snežni stadion s smučmi, deskami, pležuhi in kolesi v spomin na “gospodarja stadiona” zaradi protikoronskih ukrepov ni bil tekmovalne narave. Poroča vecer.com.

Cilenca Trails, English edition

Zasavski piar je hud. Andraž Grum, predsednik KK Zagorska dolina, v intervjuju na the-slovenia.com.

Zaposlitev v …

carbon bike frame service centru Kastelic v Guncljah v Ljubljani. Kot mehanik, saj s karbonom paca mojster Dejan. Več na Facebooku.

… v trgovini Giant Ljubljana pa iščejo kar vodjo trgovine, pomočnika poslovodje. freestyle.si

Mislav v Vintijanu

Mislav Mironović, kar velika zvezda hrvaškega MTB prostega sloga, bo imel to soboto, 27. marca, delavnico za otroke in začetnike v Vintijanu v Puli v okviru MTB akademije kluba Up & Down. Dogodek na Facebooku.

Prejšnje Tahitre:

Tahitre 785: Pukl je odšel, njegova roka ostaja z nami

Sledite nam