črnuče trails
Valamar SI 2021
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
10. februarja 2021

KD Črnuče trails vabi, trgovine in servisi odprti, Vidian za Hrvaško, prestavljen BH enduro, intervju z Blažo, Alliance podari pumptrack, prijave na HF gravel, hrvaško CX DP.

Štirje ljubljanski klubi

V prestolnici še nikdar ni delovalo toliko gorskokolesarskih društev: Rajdu, Supersnurfu, Golovec trails in Volji (ter kakšnim turnokolesarskim odsekom) se pridružuje novo Kolesarsko društvo Črnuče trails. Poleg urejanja (legalnih) poti na južnih pobočjih Rašice se bodo posvečali tudi delu z mladimi in starejšimi ljubitelji našega športa. Všečkaj www.facebook.com/crnucetrails, pridruži se, podpri!


Zdaj so trgovine in servisi RES odprti

Včeraj so se po najnovejših sprostitvah ukrepov začele odpirati tudi kolesarske trgovine. A z obveznim testiranjem zaposlenih. Izrecno so v odloku prvič po nekaj časa omenjeni tudi servisi koles, čeprav so po bolj sproščenih tolmačenjih in na naročanje večinoma delovali že doslej. Uradni list

Vidian za Hrvaško

Vidian Rihtar Šalehar, mladi Supersnurfov tekmovalec v spustu in lani državni podprvak med mladinci, bo po novem nastopal za hrvaško reprezentanco. Po materi si namreč poleg slovenskega lasti tudi hrvaški potni list. Objava na Facebooku hrvaške kolesarske zveze.
Nedavno je hrvaški DH selektor postal Lovel Matijaš.

Black Hole enduro teden dni prej

Zaradi lokalnega konflikta s termini se četrta letošnja dirka serije SloEnduro in kvalifikacijska dirka EWS s 23. julija seli na 18. julij. Celoten koledar na sloenduro.com.

Ekipa: Intervju z Blažo

Blaža Pintarič v intervjuju v časniku Ekipa o ponesrečeni lanski sezoni in o coljih za letošnjo. Če se zamenja selektor, bi se rada uvrstila tudi v reprezentanco v krosu. ekipa.svet24.si

Alliance “podari” pumptrack

Alliance ASE pričenja z gradnjo dveh pumptrackov – enega velikega na površini 2000 m2 v Veliki Gorici pri Zagrebu in drugega, manjšega, v novi ljubljanski soseki Novo Brdo.

Zanimive akcije pa so se lotili v sodelovanju z avstrijsko revijo Lines: tistemu, ki pripravi najboljši predlog, bodo v svojem delu k izgradnji pumptracka prispevali do 60.000 €! Razpis na www.lines-mag.at.

Človeška ribica vabi

Prijave za makadamsko preizkušnjo Human Fish, ki bo 12. septembra potekala na dveh razdaljah (zelena 121 km in rdeča 261 km) so odprte na humanfishgravel.com. Za najzgodnejše ptice 25 € za krajšo in 30 € za daljšo razdaljo.

Hrvaško CX DP

Hrvaško državno prvenstvo v ciklokrosu bo v nedeljo 21. februarja v Sv. Nedelji.

Freestyle zaposluje 2
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam