Grožnjan bike
9. decembra 2020

MTB center Grožnjan, gradnje Alliance ASE v Avstriji in doma, slovo gospodarja snežnega stadiona, zaposlitev v trgovini na Gorenjskem in italijanska sezona ciklokrosa.

Še raje v Grožnjan!

Pravi kolesarski center ob Parenzani, kilometer pred Grožnjanom, je zaenkrat le projekt, a na tem resno delajo. Tam naj bi bilo izhodišče za ture, center za tečaje, servis, pa proga za kros, dirt jump park, pumptrack … Za poletne večere tudi kaj pod žarometi. Navijamo za ta MTB dragulj v Istri tik za mejo! Na naslovni fotografiji in na www.facebook.com/bbk.groznjan.

Dunaj, Tirolska … Brežice!

Alliance ASE gradi dalje. V Avstriji so dokončali pumptrack na Dunaju, njihov skill park je dobil Wildschönau na Tirolskem. V Sloveniji pa so naslednje na seznamu za pumptrack Brežice. Sledi @alliance_ase.

Gospodar snežnega stadiona

Jože Pukl je tudi za MTB dirke na Pohorju rešil kaj nerešljivega. Za njegovo roko pa so dirkali tudi na kolesih. Od nepogrešljive face Zlate lisice se poslavlja Siolov Sportal.

Zaposlitev v Šenčurju

Šport 11 zaposli pomočnika/pomočnico pri prodaji koles! Več na www.11-11.si/zaposlitev.

CX v snegu

V Italiji pa dirkajo v ciklokrosu. Minuli konec tedna je bila v Nallesu na J. Tirolskem dirka serije Triveneto. www.facebook.com/trivenetociclocross

Sledite nam