MTB Kanal
7. oktobra 2020

Festivalček MTB Kanal letos drugače, občinsko priznanje za MTB trail center Kočevje, bliža se XCO Vrtojba, vzpon Završnica pa ne, zapleteno na Peci, Kravosu CX v Italiji, novembra Enduro Perun.

MTB Kanal se gre takole

Aha, vse jasno za MTB Kanal! Spusta z Avč in z Liga bosta očiščena in označena, ti pa ju pofuraj kadar koli med ponedeljkom 19. in nedeljo 25. oktobra. Če vnaprej naročiš majico in jo po furi prevzameš v Cafe Libero v Kanalu, pa sploh super. Dogodek na Facebooku.

Naslovna fotografija je z lanskega MTB Kanala, foto Kravos Photography. Letos slikanje v Liberu 😉

Priznanje za kočevski trail center

Občina Kočevje je ob občinskem prazniku podelila nagrade – Verderberjevo nagrado je za izjemen prispevek pri razvoju športa prejel MTB trail center Kočevje. kocevje.si

Griči, Vrtejba

Za XCO Vrtojba (24. oktober) še vedno ni najti razpisa, je pa Facebook dogodek.

Brez DP v vzponu

Nič se ni slišalo o državnem prvenstvu v vzponu, ki bi moralo biti ta konec tedna v Završnici. Odpovedano!

Tudi na Peci ne gre vse gladko

Ne, ni težko le v Sloveniji, tudi na avstrijskem Koroškem si znajo lepo metati polena pod noge. Tako ugotavlja Franz Skuk, lastnik zemljišč in infrastrukture ne Peci, brez katerega ne bi bilo ne parka ne dogodkov. vecerkoroska.com

Kravos zmagal v Italiji

Matej Kravos (Tuš team) je imel predstavo na ciklokrosu v Livenzi na dirki serije Veneto Ciclocross. Za vešče italijanskega jezika ali gugl prevodov tukaj.

Enduro Perun

Tretji dalmatinski Enduro Perun bo in to 8. novembra. Dogodek na Facebooku.

Sledite nam