4endurance sis 1
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
12. septembra 2012

6. oktobra premiera filma Switch. Tristoterica na Krejanovem. Halzer športnik tedna na Sportalu. Kolumna in izlet na pravitesti.si. Čabi (Miha) vabi. Val di Fassa bike.

Smo našli enega cepca, da nam je preštel vse Tahitre do danes. Izmislili smo si jih kmalu po začetku leta 2005, vmes so bile skoraj tri leta celo ločene Domače in Svetovne tahitre, ampak je štel le Domače, saj takšne sestavljamo še danes. Današnje so tristodvainštiridesete. Ob priložnosti preverimo, če je prav preštel. Pa gremo:

Prihaja Switch!
Ne verjamemo, dokler se film ne odvrti do konca, pa cel film bomo ščipali drug drugega (upajmo, da ni predolg). Svetovna premiera novega slovenskega mtb filma Switch je napovedana za 6. oktober v okviru mtb vikenda na Mariborskem Pohorju. Podrobnosti o sporedu in vstopninah kmalu! msix.si

Krejanova mtb gavda
Krejanov memorial s štartom in ciljem na Prevaljah je po udeležbi z 297 uvrščenimi kar tavečja slovenska mtb “dirka”. V navednicah, ker ni le dirka ampak pravi praznik koroške mtb scene. Sobotno dvanajsto izvedbo je v z rekordnim časom, prvim pod uro, dobil mlajši član KK Ravne Nace Krivonog. Za njim je bila v cilju še ravno pod uro štajerska mtb legenda Marjan Jauk, tretje mesto je šlo Sebastjanu Andrejcu. Prireditelj je bil prvič Enduro. Bravo Korošci!
Vrstni redi na mtbkoroska.net
Poročilo pri Deejayu

Halzer športnik tedna
Hrastniški hrust si je za srebro s SP prislužil naziv športnika tedna na SiOLovem Sportalu, čestitke! Miha v četrtek ob 19. uri slovesno sprejmejo v Hrastniku.

Pravitesti(si) delajo
Najnovejša objava na strani testov in kolumn pravitesti.si je kolumna na temo tega, kako se XC jezdeci očitno bojijo zabavat na kolesih. Gorazd je bil namreč na SP v Saalfeldnu. Pa še kaj se najde, maprimer reportaža s Čavna. Tudi kakšen test se najde. pravitesti.si

Val di Fassa Bike
Primož Vengust (ŠD Brez bremz 2Simpl) je bil na 168. mestu edini Slovenec med več kot 500 uvrščenimi na nedeljskem 64 km maratonu Fassa bike v italijanskih Dolomitih.

Čabi vabi 2
Še pomnite junaštvo Jake Štufleka izpred leta dni, ko se je nag spustil skozi kranjskogorski park? Letos je stavo izgubil Miha Šalehar, njegov “streak” je na sporedu v soboto 29. septembra. Vabljene! bikepark.si

4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam