18. decembra 2019

Trans Karavanke in BikeBro na sveže na www. Kako pomagati graditeljev trejlov? Pa služba za graditelja, Gorenc bloga, pobožična enduro tura, prijave na MTB Slavnik, Taca na TV in CX liga 8.

Trans Karavanke na spletu

Letos odprta turnokolesarska pot Trans Karavanke je dobila svojo stran in poddomeno pri pzs.si. Skoči na trans-karavanke.pzs.si in si podrobneje oglej teh pet etap na 132 km. Ustvarjalci pa morda stran povežite s FB stranjo, da dobi kakšnega sledilca več. Pa kratki URL tudi že lahko ustvarite.

BikeBro.si

Novo stran pa ima tudi gobezdavi mtb influenser BikeBro in občasni komentator pri mtb.si. Je bolj usmerjevalnik na njegove družbene kanale ter trgovina z majicami in nalepkami (pač mora nekaj prodajat, ni dobil evropskih sredstev). Pofirbcaj na www.bikebro.si. Na FB pa se bliža številki 4000 sledilcev in se je kar malo raznežil …

Kako pomagati graditeljem trejlov?

Tomaž Košir je na slovenski Red Bullovi strani objavil članek 7 nasvetov kako lahko pomagaš graditeljem MTB trejlov. Naprimer tako, da marsikaterega trejla ne voziš v mokrem?

{loadposition inside}

Graditelj dobi delo

Ne čisto vsak teden med oglasi Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje: delo dobi graditelj mtb poti. Za 8 mesecev ga potrebuje Bike park Kranjska Gora. Oglas na ess.gov.si

Gorenc bloga

Pumptrack motivator Dejan Gorenc je priden s svojim blogom, ki ga objavlja kar v poslovnem družbenem omrežju Linkedin. Nazadnje o koristih kolesarjenja, teka in hoje …

Pobožična enduro tura, šestič

Na Obali imajo najprej (tablaško) predbožično, nato še (enduro) pobožično. Tudi slednja je množična, tradicionalna šesta bo 26. decembra, ob 9. uri štarta z mejnega prehoda lipica. Zza podrobnejše informacije se morda želiš včlaniti v FB skupino Istratimaterna ObalnaBikeScena.

Zgodnji tiči Slavnika

Zgodnje prijave na maraton MTB Slavnik, ki bo 10. maja, so odprte. www.mtbslavnik.si

Čevljar Taca

Kdor je kdaj želel obnoviti mtb čevlje za ploska pedala, je gotovo naletel na čevljarja Taco. Čevljarski mojster Bojan v prispevku v Tedniku TV Slovenija. Glej v arhivu na 4d.rtvslo.si.

CX liga 8

Osma dirka hrvaške ciklokros lige je bila v nedeljo v Kutini. V blatu sta zmagala Bojan Gunjević in Ema Filipović. Za slovenske stopničke so poskrbeli Neradovi fantje. Naslednaj dirka bo v nedeljo 22. decembra v Novem Marofu. Poročilo iz Kutine na prijavim.se.

Sledite nam