18. maja 2012

3x domače – napovednik video serije Unior Tools Teama, brko Filip se znoji, fantje furajo severno od … Plus dva kratka hrvaška in šest izposojenih od drugod – Švica, Irska, Kalifornija, Kalifornija, Kanada, Kanada.

Tu je naš tedenski izbor filmčkov. Če kaj spregledamo, pa, saj veš, sporoči na mail.

Prihajajo “webizode” UTT
Kaj je ekipa svetovnega pokala brez spletne video serije? Slovenska UCI ekipa Unior Tools Team je začetek svoje napovedala za junij. Pripravljal jo bo Blaž Tomažin. Se premiera Switcha oddaljuje?

Brko se znoji
Sveži zvezdnik slovenskega športa je obiskal redbullov center za testiranje športnikov, seveda se pojavi tudi nekaj prizorov Filipa Flisarja na kolesu.

Severno od …
Domače, s skrivne lokacije, pod (družinskim) pokroviteljstvom Maya Maya.

Jurica @ Woodward West
Istran Goran Jurica je med svojim nedavnim bivanjem v “tazahodnem” Woodwardu v Kaliforniji posnel naslednje prizore.

Napovednik DH Psunj
Video napovednik junijskega DH Psunj – pravzaprav prva objava, da bo odpovedi dirke v Samoboru za točke slovenskega pokala štel Psunj!

Po Unescovi dediščini
Če bi se s kolesi zapeljali skozi Škocjanske jame, bi bili verjetno zvečer na poročilih, v kroniki, kot vandali. V Švici je Rene Wildhaber to storil v družbi dveh prijateljev, obiskali so pet švicarskih lokacij, ki so na seznamu zaščitene dediščine Unesca.

Minutka in pol za en skok
Anthill je objavil nekaj odlomkov iz filma Strength in Numbers, posnetih s 1000 sličicami na sekundo. Vzemi si minutko in pol za skok Iana Morrisona …

Po Kaliforniji
Včeraj se je začela cestna dirka po Kaliforniji. To je v Kaliforniji, na specialki, ampak ne gre za isto stvar 🙂

Fab pri Camu
Fabien Barel je v prvi epizodi svoje serije obiskal Camerona Zinka v hribovski Kaliforniji.

Morrison & Smith
Kakovostno divjanje, Ian Morrison in Steve Smith v Pembertonu (za vogalom od Whistlerja).

Geared Up
Geared Up je prihajajoči film o dveh Ircih, uslužbencih tvoje najljubše spletne trgovine, ki sta tudi zelo zaresna kolesarja. DH veteran Michael Cowan že pozna tudi progo v Kranjski Gori. Tu je napovednik.

Sledite nam