Svetovni pokal, Lousa
31. oktobra 2020

Portugalska zemlja je odlična in trase ni za prehvaliti. Kaj o progi v Lousi menijo najboljši?

Wyn TV

Gospod Masters ne ve, ali ima Greg Minnaar 21 ali 22 zmag! Loic Bruni se razgovori, Luca Shaw nekaj tarna nad svetlobo, Phill Atwill je zadovoljen s svojim nastopom, skromni Dakotah Norton je navdušen nad še enimi stopničkami.

Tudi Aaron Gwin se zdi kar vesel. Ethan Craik je ponosen na prvo zmago, Myriam Nicole pa ni vedela, da je tako dobro odpeljala dirko. Matt Walker je trenutno vodilni v svetovnem pokalu, Loris Vergier o prazni pnevmatiki in sobotnih kvalifikacijah brez točk. In Greg Minnaar za konec.

Bernard Kerr vloga

Britanec sproščeno pred dirko. Na treningu o linijah z Dannyjem Hartom in Brendanom Faircloughom. Po dirki še na ogled spremenjenega dela proge današnjih kvalifikacij in jutrišnje dirke.

Foxova ekipa s še zadnjimi popravki na vzmetenju

Foxovi fantje in dekle še zadnjič prilagodijo vzmetenje Lorisu Vergierju, Gregu Minnaarju, Aaronu Gwinu in Geeju Athertonu. Majhne spremembe nastavitev pri vrhunskih tekmovalcih naredijo velike razlike. V dobrem pomenu, seveda.

Surovo na Vital MTB

Drug za drugim tekmovalci iščejo prave in kar se da hitre ter tekoče linije za jutrišnjo zadnjo dirko sezone svetovnega pokala.

Jutri prenos moške in ženske preizkušnje v živo na Red Bull TV.

Na naslovni fotografiji zadovoljna Foxova ekipa.

Preberi še

Svetovni pokal Lousã: Slovenca hitra v drugih kvalifikacijah
Svetovni pokal Lousã: Greg Minnaar je največji!
Svetovni pokal Lousã: Zmagovalni vožnji prve dirke

Sledite nam