5. aprila 2012

Film leta? Dve leti snemanja, kup lokacij po vsem svetu in vrsta zvezdnikov. Premiera novega filma hiše Anthill 20. aprila v Kaliforniji, kmalu zatem sledi slovenska. Oglej si napovednik.


Strength in Numbers
(Moč v številu) je novi film produkcije Anthill (Follow Me, From the Inside Out, isti avtorji so sodelovali tudi pri filmih Collective, Roam in Seasons) ), nastal v koprodukciji z Red Bull Media House, ki bo premiero dočakal 20. aprila na festivalu Sea Otter Classic v Montereyu v Kaliforniji. Kmalu zatem ga bomo lahko prvič videli tudi v Sloveniji, a o tem več kmalu.

Novi film je dokumentarec, ki skozi oči najboljših jezdecev odkriva gorskokolesarsko kulturo po svetu.Združuje vrsto gorskokolesarskih zvrsti, lokacij in jezikov. Posneli so ga v dveh letih v Britanski Kolumbiji, Nepalu, na Škotskem, v Avstriji, Švici, Kaliforniji, Utahu in mtb parku v Whistlerju.

V glavnih vlogah: Graham Agassiz, Gee Atherton, Adam Billinghurst, Matt Hunter, Cam McCaul, Anthony Messere, Brandon Semenuk, Andrew Shandro, Wade Simmons, Rene Wildhaber in Thomas Vanderham. Stranske vloge: Rachel Atherton, Steve Smith, Aaron Gwin, Ryan Howard, Tracy Moseley, Tyler McCaul, Steve Peat, Greg Watts in Alex Reveles.

anthillfilms.com/strengthinnumbers/

Sledite nam