Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
5. aprila 2012

Film leta? Dve leti snemanja, kup lokacij po vsem svetu in vrsta zvezdnikov. Premiera novega filma hiše Anthill 20. aprila v Kaliforniji, kmalu zatem sledi slovenska. Oglej si napovednik.


Strength in Numbers
(Moč v številu) je novi film produkcije Anthill (Follow Me, From the Inside Out, isti avtorji so sodelovali tudi pri filmih Collective, Roam in Seasons) ), nastal v koprodukciji z Red Bull Media House, ki bo premiero dočakal 20. aprila na festivalu Sea Otter Classic v Montereyu v Kaliforniji. Kmalu zatem ga bomo lahko prvič videli tudi v Sloveniji, a o tem več kmalu.

Novi film je dokumentarec, ki skozi oči najboljših jezdecev odkriva gorskokolesarsko kulturo po svetu.Združuje vrsto gorskokolesarskih zvrsti, lokacij in jezikov. Posneli so ga v dveh letih v Britanski Kolumbiji, Nepalu, na Škotskem, v Avstriji, Švici, Kaliforniji, Utahu in mtb parku v Whistlerju.

V glavnih vlogah: Graham Agassiz, Gee Atherton, Adam Billinghurst, Matt Hunter, Cam McCaul, Anthony Messere, Brandon Semenuk, Andrew Shandro, Wade Simmons, Rene Wildhaber in Thomas Vanderham. Stranske vloge: Rachel Atherton, Steve Smith, Aaron Gwin, Ryan Howard, Tracy Moseley, Tyler McCaul, Steve Peat, Greg Watts in Alex Reveles.

anthillfilms.com/strengthinnumbers/

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam