4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
10. septembra 2018

Wyn Masters pred Duvelov mikrofon povabi Lorisa, Amauryja, Myriam, Tahnee, Nica, Loica, Aarona, Martina Rachel …
Wyn Masters se še zadnjič letos sprehodi po boksih. Tokrat z Duvelovim mikrofonom. Prvi gost pa Loris Vergier, ki je bil kar dvakrat razočaran – najprej ga je pustilo dekle, potem je ostal še brez medalje na prvenstvu.

V množici ljudi pred mikrofon potegne še Nica “vesoljčka” Vouilloza, desetkratnega svetovnega prvaka, od tega sedemkratnega pri članih. Potem mu pot prekriža osmoljenec dirke in prva violina letošnjega svetovnega pokala, vedno navihani Amaury Pierron.

Za hrbet se jima prikrade bronasta Myriam Nicole. V sproščenem vzdušju se pozabava še s Tahnee Seagrave. Dak Norton pove, da zaključek sezone ni enak začetku, a je vseeno zadovoljen.

Dannyja Harta obišče v bivalniku. Ta mu pove, da gre za nekaj časa v Whistler, kjer namerava uživati s prijatelji. Malo pobeza še Troya Brosnana in ta hitre mladince.

Pri malici zmoti Bulldoga, malo spodbode Gwina glede endura, končno pride do svetovnega, trikratnega svetovnega prvaka Loica Brunija, se pogovori še s petkratno svetovno prvakinjo Rachel Atherton, obvezno zastavi še nekaj vprašanj Gregu Minnaarju in nekaj časa nameni tudi Martinu “enduro” Maesu.

Preberi še
SP Lenzerheide: V spustu Rachel petič, Loïc tretjič

4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam