26. novembra 2009

Po ŠD Supersnurf in KD Rajd še tretje ljubljansko društvo, ki se bo ukvarjalo (predvsem) z gorskim kolesarstvom.

Logotip ŠD LIFE

Logotip ŠD LIFE

Letak

Letak

Predsednik Janez (foto Andrej Zupanc)

Predsednik Janez (foto Andrej Zupanc)

Množenje, deljenje in seštevanje je sestavni del druženja v različnih skupinah, tolpah in klubih. Tako so te dni iz dveh ljubljanskih društev, ki se ukvarjata z gorskim kolesarstvom, nastala tri. Brez kakšne revolucije ali velikega poka, brez kakšnega večjega nezadovoljstva nad stanjem v obeh “klasičnih” klubih. Le kup zamisli bi radi uresničili po svoje.

Janez Bajda (ex-Rajd) je glavni pobudnik in tudi prvi predsednik Športnega društva LIFE. Podpredsednik je Jan Porič (ex-Calcit Kamnik), tajnik Uroš Jakša in blagajničarka Eva Miklič. Njen bližnji sorodnik Blaž Miklič (ex-Supersnurf) je “le” jezdec, poleg sta tudi Rok in Matevž Korenin (oba ex-Supersnurf) iz trgovine Brakepoint, ki je tudi eden pokroviteljev kluba.

“Za sezono 2010 smo že sestavili 20-člansko tekmovalno ekipo v spustu in delno v 4krosu in dirtu,” pravi Bajda, pred kratkim zmagovalec freeride tekmovanja pri Figaru. “Začenjamo z gorskim kolesarstvom, sicer pa se bomo ukvarjali še z bordanjem, skejtom in vsemi drugimi rečmi.”

Pravzaprav Š.D. L.I.F.E. s pikicami. Zakonodaja ne dopušča tujih izrazov v nazivih, LIFE pa je kratica za Ljubitelji Iger, Forme in Ekstremov.

Energije za igre imajo očitno veliko. Že to soboto pripravljajo velik bajkerski desant na Primorsko, pa naj bo vreme kakršno hoče. 20. decembra bodo ustanovitev obeležili z žurom v KMŠ.

O ŠD Life več, ko podrobneje predstavijo svoje delovanje in se poslikajo. Že zdaj pa so dobrodošli vsi novi člani, ki se o vsem lahko pozanimajo pri Janezu, telefon 031 763 393, email.

Skupina ŠD Life na Facebooku >>

Sledite nam