25. aprila 2015

Z malo zamude je na policah pomladni Sokol, ki s svojo naslovnico prav vabi v naravo. Še vedno tri evre in drugo sezono kot trimesečnik. In kaj zanimivega prinaša tokratna številka?

Z malo zamude je na policah pomladni Sokol, ki s svojo naslovnico prav vabi v naravo. Še vedno tri evre in drugo sezono kot trimesečnik. In kaj zanimivega prinaša tokratna številka?

Med novicami mešanica kolesarskih in “outdoor” novosti, med drugim tudi koledar tekem SloEnduro. Sledi reportaža z januarske dirke Snow Epic, pa predstavitev obutve Five Ten in športnih očal Bolle z možnostjo dioptrijskih stekel.

Dejan Ogrinec razmišlja o kolesarskih plaščih, plaščih znamke Vittoria.

Nedavno so se v Sloveniji mudili predstavniki podjetja DT-Swiss in predstavili novosti za letošnjo sezono, nekaj teh tudi v tokratni številki.

Sledi kratka predstavitev ekipe Unior Tools, med nasveti za kolesarski izlet pa se tokrat najde Grosupeljska mtb tura.

Nekaj malega je napisanega tudi o kolesarskih turah in podvigih ter potrebnih rečeh za zraven.

Zakaj pišemo, da je revija na prodajne police prišla z manjšo zamudo? Zato, ker je eden izmed člankov tudi napoved nedavno končane etapne kolesarske dirke 4 Islands.

Sledita še dve reportaži, ena z okolice švicarskega Zermatta, druga pa s kolesarskega “trekkinga” okoli Anapurn.

Za konec kolesarskega dela pa še manjši namig, kako iz gorskega kolesa s prestavami narediti singlespeeda.

Tudi Svet v gibanju vam bo postregel z nekaj kolesarskimi zadevščinami: Predstavitev gorskokolesarskega parka Krvavec, pa Adidasovi Evil Eye Evo ter nekaj kolesarskih reči, predstavljenih na sejmu ISPO.

V nadaljevanju pa klasični “outdoor”. Alpinizem, športni tekstil, nekaj o glampingu oziroma glamuroznem kampiranju, novi turistični tržni niši, pa o “trail runningu”, o mojstrih jezdenja velikih valov, potapljanju ter kanjoningu na Novi Zelandiji.

Sledite nam