Remy Metailler
Freestyle zaposluje
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
28. januarja 2021

Še en paket zanimivih iz gorskokolesarskega sveta. Prestopi in podaljšanja pogodb.

Valentina Höll

Mlada avstrijska šampionka se po sedmih sezonah ločuje od koles znamke YT. Od sedaj naprej bo spustaške zmage lovila na kolesu znamke Trek. Vendar ne v tovarniški ekipi Trek Factory Racing, temveč pri ekipi RockShox Trek Team. @valihoell.

RockShox Trek Team

Ob hitri Avstrijki bodo za novo ustanovljeno ekipo vozili še Jamie Edmondson, Ethan Shandro in Tegan Cruz. Glavna pokrovitelja ekipe sta RockShox in Trek, vozili pa bodo na komponentah Sram in v oblačilih Troy Lee Designs. @3thanshandro, @jamie_edmondson in @tegster2005.

Remy Metailler

Po razhodu z nemško ekipo proizvajalca koles Cube je Remy novo sredino našel pri znamki koles Propain. @remymetailler.

Orbea Fox Team

Glavnima facama tovarniške enduro ekipe Vidu Peršaku in Damienu Otonu se bosta pridružila Laura Charles in zmagovalec akademije Pinkbike Evan Wall. @charleslaura in @ evan_wall.

Commencal Enduro Team

… z dvema novima imenoma. To sta Alizés Lassus in Jack Piercy. V novo podobo ekipe so vključeni tudi drugi pokrovitelji: SDG, Leatt, Schwalbe, Northwave. Nova mladca na Instagramu: @alizes_lassus in @jack_piercy01.

Novo pri Marinu

Gorski kolesar in trialist Duncan Shaw in freerider Leo Sandler sta novi imeni pod okriljem blagovne znamke iz Kalifornije, katere zgodovina sega v leto 1986. @duncshaw in @leo.sandler.

Reece Wallace

Kanadčan je potrdil nadaljnje sodelovanje s tajvanskim gigantom. Še dve leti bo vozil na kolesih znamke Giant. @reece_wallace.

Na naslovni fotografiji Remy Metailler, foto AJ Barlas.

Preberi še

Phil in Propain, Emily na Canyon, Jernej k Orbei
Johansen za Ibis, Misser k Mondrakerju
Danny k Nemcem, Ángel k andorski znamki

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam