Red Bull Rampage, Brandon Semenuk
13. oktobra 2021

Petnajsta ponovitev in dvajseta obletnica največjega freeride tekmovanja na svetu. Petnajst nastopajočih, petnajstega oktobra, tudi na Red Bull TV.

Kyle Strait se odpravi na prizorišče

Veteran in dvakratni zmagovalec (2004 in 2013) največjega freeride tekmovanja na svetu se z ekipo odpravi v Utah. Načrti o gradnji linij so že v glavi, potrebno je le še orodje, dobra volja in močne roke.

Kopljemo, spreminjamo, razmišljamo

Kyle Strait in ekipa ustvarjajo nove linije na starem prizorišču. Kyle se je v Huriccanu v Utahu mudil že lani, ko je snemal videe za lastno uporabo. Rampage se je namreč vrnil na prizorišče iz let 2016 in 2017 in nekaj starih linij je še vidnih.

Dnevi kopanja na Red Bull Rampage 2021

Kurt Sorge, Szymon Godziek, Damon Iwanaga, Andreu Lacondeguy, Kyle Strait, Thomas Genon, Jaxson Riddle, Ethan Nell in Ray Syron. Vsak izmed njih ima svoj načrt, svojo vizijo. Nekateri kot tekmovalci, drugi kot pomočniki pri gradnji.

Prvi treningi

Tyler McCaul, Jaxon Riddle, Ethan Nell, Kyle Strait, Brandon Semenuk in Carson Storch so že okusili učinek gravitacije in njihove linije so prestale prve teste.

15. oktobra bodo na Red Bull Rampage nastopili:

*Andreu Lacondeguy je po današnjem padcu na treningu, kot vse kaže, končal z letošnjim nastopom na Red Bull Rampage 2021. Posnetek padca najdeš na njegovem profilu Instagram.

V dvajsetih letih tekmovanj prireditve ni bilo edino v letih 2005, 2006, 2007, 2009, 2011 in zaradi pandemije koronavirusa tudi lansko leto.

Ogled v živo na Red Bull TV v petek, 15. oktobra od 19. ure dalje po našem času.

Naslovna fotografija: Brandon Semenuk na včerajšnjem treningu. Foto Paris Gore / Red Bull Content Pool.

Preberi še

Rampage letos praznuje 20 let

Sledite nam