Specialized
Valamar SI 2021
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
10. januarja 2021

Specialized Factory Racing s povsem novo zasedbo, aktualna svetovna prvakinja v olimpijskem krosu z novim kolesom, Aggy na YTju …

Gerhard Kerchbaumer

Italijan, nekdanji italijanski prvak in drugi s svetovnega prvenstva 2018 bo v elitni kategoriji združil moči z aktualnim svetovnim prvakom Jordanom Sarroujem. Dvojec bo skušal ekipi Specialized privoziti olimpijsko medaljo v Tokiu. @gerharkerschi_.


Sina Frei

Mlada Švicarka, svetovna in evropska prvakinja v kategoriji U23, v letih 2016 in 2018 tudi zmagovalka seštevka svetovnega pokala v tej kategoriji, je podpisala večletno pogodbo z ekipo Specialized. @freisina.

Laura Stigger

Petkratna evropska prvakinja v mlajših kategorijah, leta 2018 tudi svetovna prvakinja na cesti, ter v letih 2017 in 2018 svetovna prvakinja v olimpijskem krosu, bo v naslednjih sezonah vozila za tovarniško ekipo Specialized. Avstrijka bo šele septembra dopolnila 21 let in ima še veliko časa, da poseže po vrhunskih rezultatih med elito. @laura_stigger.

Pauline Ferrand Prevot. Foto BMC.

Pauline Ferrand Prevot

Trikratna svetovna prvakinja v olimpijskem krosu bo v naslednjih sezonah članica ekipe Absolute Absalon – BMC. Tako bo njena kolesarska kariera še bolj prepletena z zasebnim partnerjem Julienom Absalonom. @paulineferrandprevot.

Graham Agassiz

Aggy se je po dveh letih poslovil od Evil Bikes in bo v prihajajoči sezoni na freeride festivalih jezdil na kolesih YT Industries. @grahamagassiz.

Theo Galy

Francoski prvak v enduru je podpisal pogodbo z novo ekipo EWS. V sezoni 2021 bo vozil za Sunn French Connexion Racing. Tako Galy ostaja na kolesu znamke Sunn, saj je do konca lanske sezone vozil za ekipo Sunn Enduro. @galytheo.

Naslovna fotografija Michael Cerveny

Preberi še

Prestopi 2021: Norton k YT Mob, Braidot in Marotte k Santa Cruzu
Prestopi 2021: Vergier k Treku, Sarrou k Specializedu

Valamar SI 2021
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam