Prestopi, Loris Vergier
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
3. januarja 2021

Novo leto in razkritja, kam in s kom v sezoni 2021 in dlje. Francoza za ameriške delodajalce, Novozelandka in Američan na kolesih Santa Cruz, Italijanka pa k Madison Saracenu.

Loris Vergier

Morda najbolj odmeven transfer 2020/2021 je podpis pogodbe 24-letnega Francoza z ekipo Trek Factory Racing DH. V ekipi pod vodstvom Andrewa Shandra bodo v sezoni 2021 tekmovali aktualni svetovni prvak Reece Wilson, Charlie Harrison in Kade Edwards. Več na racing.trekbikes.com in na @lorisvergier.


Jordan Sarrou

Aktualni svetovni prvak v olimpijskem krosu je podpisal pogodbo z ekipo Specialized Factory Racing. V letošnji sezoni bo osemindvajsetletni Francoz imel za največji cilj sezone OI v Tokiu. @jordansarrou.

Sandlerjeva bo “sendala” na SC

Veronique Sandler po razhodu z znamko Marin združuje moči s Santa Cruzom. Ob strani ji bodo stali še FiveTen, WTB, Giro in Sram. @veroniquesandler.

Veronika Widmann

Potem, ko so pri Insync Bikes naznanili, da se umikajo iz spusta, so tekmovalci ostali brez opremljevalca okvirjev. Hitra Italijanka, evropska prvakinja v spustu 2019, je po koncu sezone 2020 našla novo sredino in bo v letošnjem letu del ekipe Madison Saracen. @vero_widmann.

Eliot Jackson

Američan je prestopil k skoraj domači znamki. V letošnjem letu bo RedBullov komentator vozil kolesa Santa Cruz. @eliotjackson.

Naslovna fotografija Trek Factory Racing

Preberi še

Slovo od ekip so napovedali še …

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam