30. maja 2017

Red Bull Goni Pony to soboto, pride pa … kakih 900!? Prijave še jutri. Ponija lahko tudi najameš, novega. Špilajo Elvisi in McWeasli.

Teden dirke je. Skoraj že čas, da udeleženci dvignejo noge na mizo in svoje telo napolnijo z ogljikovimi hidrati. Aha, saj res, za večino ni takšne vrste dirka … Potem pa je čas za zadnje kostumografske poteze!

 

Rekordno bo, prijave pa še odprte

Za prvi rekord že vemo, da bo v soboto 3. junija padel. Na tretjem vzponu Red Bull Goni Pony se bo iz Kranjske Gore proti prelazu Vršič ob 15. uri zagnalo več kot 850 kolesark in kolesarjev na kolesih pony. Toliko se jih je prijavilo do prejšnjega tedna. Da se lahko prijavi še kakšen zamudnik, pa so prijave na redbull.si/gonipony znova odprte še vključno v sredo 31. maja.

 

Prevzem številke in pregled že v petek

Na prireditvenem prostoru ob Borovški cesti bo v soboto tako nekaj malega gneče. Zato naj udeleženci s prevzemom štartne številke in tehničnim pregledom kolesa ne čakajo predolgo. Prva možnost bo že v petek med 16. in 20. uro, nato pa v soboto med 8. in 12. uro.

Najem (novega) ponija

Skoraj 1000 udeležencev pomeni skoraj 1000 koles. Je kdo ostal brez ponija? Na pomoč priskoči Rog, ki za 25 evrov posodi novega, ugodno ga lahko tudi odkupiš. Rezervacije sprejemajo na info@rogbikes.com.

 

Elvisi in McWeasli

Na zabavi po podelitvi bo iz zvočnikov butal punk v ska in folk inačicah. V živo in poskočno. Nastopijo Happy Ol’ McWeasel in Elvis Jackson!

 

Spored, sobota 3. junij

8.00–12.00 – Prevzem štartnih številk, tehnični pregled ponijev in ocenjevanje retro oprave

14.00 – Pony parada in ocenjevanje skupin

14.30 – Tehnični sestanek za tekmovalce in priprava na start

15.00 – Start

18.20 – Podelitev

18.30 – Afterparty: Elvis Jackson & Happy Ol’ McWeasel

 

Vse o dogodku in prijave na www.redbull.si/gonipony

 

#RedBullGoniPony

 

Fotografiji Tomislav Može/Red Bull Content Pool

Sledite nam