Bikehanic
10. decembra 2020

Če se združijo prave glave, vedno nastane nekaj norega, nekaj novega. In v Ljubljani so odprli nov kolesarski servis.

Bikehanic je nov kolesarski servis za vse vrste koles s specializiranim oddelkom za servisiranje in vzdrževanje vzmetenja. Ekipa stavi na vrhunske mehanike, pregleden sistem naročanja, kratek čas servisiranja ter sodobno opremljeno delavnico. Prva stična točka s servisom je spletna stran www.bikehanic.com, servis pa se nahaja na naslovu Stegne 23 v Ljubljani.

Prek 400 kvadratnih metrov

Vsak obiskovalec novega kolesarskega servisa Bikehanic bo najprej opazil razkošen servisni prostor, za zdaj pa v njem stojita dve delovni postaji za splošen servis ter dve delovni mesti v oddelku z vzmetenje. Že v kratkem pa sledi prva širitev z novimi delovnimi postajami. Skupna uporabna površina delavnice, sprejemnice, skladišča in pisarne obsega več kot 400 kvadratnih metrov.

Orodje Unior

Bikehanic in Unior

Delavnica je opremljena z vsem najboljšim orodjem in dodatki iz Uniorja, tudi z električnimi servisnimi stojali, ki močno olajšajo delo mehanikom. Prav slednji so glavni adut Bikehanica, saj so v ekipi Sandi Mramor, Anže Pečar in Miha Krajnc. Vse tri si že imel priložnost spoznati v ljubljanskih servisih in mnogi ste jim že zaupali svoja kolesa, zdaj pa so z vsem svojim znanjem, izkušnjami in spretnostmi združeni pod eno streho.

Z veseljem bodo poskrbeli za odlično delovanje tvojega kolesa, rešili pa bodo tudi najbolj zapletene izzive. Anže je ob tem večino časa “zaprt” v delavnici za vzmetenje, kjer opravlja vse vrste vzdrževanj in servisov za znamki Fox in RockShox. Servis bo imel tudi vlogo testnega in razvojnega centra za orodje Unior ter zavorne ploščice Sinter.

Sinter brake pads
Del ponudbe so tudi zavorne ploščice Sinter.

Pomembna novost: prednaročilo rezervnih delov

Svoj servis rezerviraš na spletni strani, kjer se nahaja obrazec za izbiro želenega servisa ter termina dostave kolesa. Sistem rezervacij omogoča bolj organizirano delo in po potrebi vključitev dodatnih sodelavcev, hkrati pa se lahko ekipa vnaprej pripravi na tvoje kolo in tudi naroči rezervne dele.

Zakaj Bikehanic?

Bikehanic je nastal iz želje in ideje po vrhunski servisni delavnici in res dobrih mehanikih, ki se jim ne bi bilo treba ukvarjati z ničemer drugim kot s popravilom koles. Ideja je rasla in dozorela ter se dokončno materializirala v prostoru v industrijski cone Stegne, kjer je ekipa našla ustrezno velike in primerno opremljene prostore.

V nove prostore tudi KD Rajd

Del ustanovne ekipe in mehanikov se je kalil v Kolesarskem društvu Rajd ter njihovih kolesarskih ekipah Unior Devinci Factory Racing in Sinter Brakes Team, zaradi povezave in možnosti nadaljnjega razvoja pa se na novo lokacijo tako seli tudi Rajd. Društvo bo od sedaj naprej logistično in organizacijsko delovalo v Stegnah ter v paviljonih v Bike Parku Ljubljana.

Servis Bikehanic je že sprejel prve kolesarje in njihova kolesa, po testni fazi se odpira tudi vsem ostalim kolesarjem.

Bikehanic na facebooku in Instagramu: @bikehanic.

Fotografije Grega Stopar

bikehanic.com

Sledite nam