flat out days
30. decembra 2020

O lokaciji, terminu, novostih, vstopnicah, novi spletni strani, nagradnem žrebanju za naj festival, ki ga bo poleti spet pripravil Batt crew.

Ekipa Batt crew je v letošnjem letu izpeljala enega redkih festivalov oz. nasploh dogodkov v Sloveniji.

Ko so se avgusta, po eventu, izkopali iz mešanice blata in mask, ki ga je povzročilo deževje in korona, so dvignili glavo, potegnili črto in ugotovili, da je bil dogodek kljub vsem omejitvam, stroškom in zapletom več kot uspešen.

Takoj so zavihali rokave in še pred koncem leta pripravili okvirni plan in datum za Festival.

Za več insightov poslušaj BikeBro podcast: Jan Perše

Kje?

Ambient, infrastruktura, vibe, povezanost, medvedi in že postavljena big cohones linija, vse to pomeni samo eno lokacijo: MTB Trail Center Kočevje! Ampak Batt ne bi bil Batt, če ne bi vsako leto neki ril po zemlji, zato lahko tudi naslednje leto pričakuješ spremenjeno Big Line ter prizorišče (plus še ene par zanimivosti bo). Furalo se bo lahko vse razen velike linije, sodeluješ lahko pri vseh norih aktivnostih za riderje in obiskovalce, spiš v kampu, se shuttlaš in uživaš v super kulinarični izbiri z veliko pivsko ponudbo …

Kdaj?

Dali ti bodo nekaj časa, da se dobro nafuraš, pol pa od ponedeljka 5. do nedelje 11. julija 2021 skupaj posešnamo ta bolan teden. Tvoja naloga pa je, da si čimprej rezerviraš dopust! Za vse novosti pa počekiraj še čisto novo spletno stran www.flatoutdays.com, kjer bodo postopoma dodali vse pomembne informacije 😉

Kaj lahko pričakuješ?

Poleg glavnega BIG LINE eventa (ki bo načeloma potekal vsak dan), aktivnosti za otroke, obiskovalce in rajderje, lahko za svoje evriče pričakuješ še več.

Na voljo bodo DNEVNE ter TEDENSKE karte za OBISKOVALCE in pa RIDERJE.

Pazi, da ne bo zmede, tudi če ne misliš furat velike linije (itak je ne moreš, če te Jan Perše ne povabi 😀 ) si lahko RIDER, se shuttlaš in furaš park linije ter sodeluješ v aktivnostih in nagradnih tekmovanjih.

Predprodaja omejenega števila kart se bo začela predvidoma marca. Zato spremljaj in si čimprej rezerviraj karto, da si zagotoviš plac, ker ne vemo, kakšna bo spet situacija (F***k corona).

flat out days

Torej, da razčistimo:

MTB Trail center Kočevje, 5.-11. 7. 2021

Če prideš kot OBISKOVALEC, brez bajka ali se ne misliš shuttlat, imaš na voljo DNEVNE ali TEDENSKE karte, ki vključujejo:

  • Vstop na festival
  • Brezplačno sodelovanje na aktivnostih
  • Uporabo Trail centra (brez shuttla, torej guraš ali brcaš :D)
  • Uporabo tuša ter WC-jev
  • Kamp plac (večdnevna karta)

Če prideš kot RIDER, z bajkom, imaš na voljo DNEVNE ali TEDENSKE karte, ki vključujejo:

  • Vstop na festival
  • Brezplačno sodelovanje na aktivnostih
  • Uporabo Trail centra
  • Uporabo tuša ter WC-jev
  • Kamp plac (večdnevna karta)
  • •Shuttle (neomejen, vključen v ceno! JA!! NORO!)

Aja, pa Batt želi pokazati hvaležnost tako, da vsi, ki do 31. 12. 2020 do 23:59 opravite nakup v njihovem shopu, sodelujete v žrebu za celotedensko karto! V januarju bodo izžrebali DVA srečneža.

Se vidimo na Flat Out Daysih 2021!

Spremljaj:

IG: @flatoutdays
FB: fb.com/flatoutdays
Facebook dogodek
www.flatoutdays.com

Bikebro:
IG: @bike.bro
YouTube: www.youtube.com/bikebro
bikebro.si

Preberi/oglej si še

Flat Out Days 2020: Uradni video
Flat Out afterparty in najdaljši premet naprej!
Flat Out Days: Imamo freeride festival!

Sledite nam