Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
4. junija 2019

Koordinator pokala Peter Palandačič bo že na naslednji dirki pokala skušal disciplino popeljati stopnico višje.

V pokal B4X je zapihal nov veter. Novi koordinator pokala Peter Palandačič je zavihal rokave in po daljšem zatišju po prvi dirki v Ajdovščini bo že ta vikend na drugi dirki, ki bo 8. junija v Ravnah pri Šoštanju, vse nekoliko drugače.

Nova spletna stran

Če je zadnje sezone B4X domoval le na facebooku, bo sedaj druga pesem. Vse informacije bodo na voljo na spletni strani www.b4x.si, ki je nastala v sodelovanju s pokroviteljema, programerskim podjetjem Kabi in specialistom za barvanje okvirjev in čelad PANAbikes.

Na spletni strani so trenutno na voljo vse osnovne informacije, kmalu jo nadgradijo z množnostjo elektronske prijave na tekmovanja ter z bazo rezultatov.

Nova pokrovitelja

Blagovni znamki Extend in BeFly bosta poskrbeli za nagrade na prihajajočih dirkah pokala. BeFly po vsej verjetnosti že poznaš. Gre zavzhodnoevropsko znamko koles za 4kros, dirt in BMX, Extend pa je mlada znamka kolesarskih dodatkov in orodja s Slovaške.

Druga dirka pokala

bo v soboto na domačem terenu Urbana Rotnika. Gre za tehnično srednje zahtevno progo, a z zanimivo konfiguracijo. Če sta zadnji dve leti dirko v Ravnah pri Šoštanju spremljala blato in dež, bo letos, zaenkrat tako kaže, sončno in toplo.

Vse informacije o dogodku najdeš na facebooku.

Naslovna fotografija Jošt Photography

Preberi še
B4X Ajdovščina: Burja ni motila nikogar

Freestyle gradimo skupaj
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam