30. marca 2017

Priljubljeni ljubljanski kolesarski butik le še nekaj časa na sedanji lokaciji.

Trgovino na Celovški cesti 50 pozna skoraj vsak. Saj veš, to je tisti kultni plac, kjer se rojevajo vedno novi podvigi in izzivi. Najsi bo Dust Lust, Obleganje gradu ali pa Gwozdna Senichka Bora Čeha.

Trgovina, ki so je najbolj veseli kolesarski popotniki, pa tisti, ki obožujejo fiksije ali po naročilu opremljene dvokolesne stroje brez motorja. In konec koncev tudi tisti, ki so navezani na znamke Surly in Bombtrack, pa še kakšna se najde.

In kaj zdaj?

Najemniška delavnica in trgovina sta dobili novega lastnika, ki pa ni več tisti, s katerim so Pici Bici fantje izposlovali dolgoročno najemno pogodbo, ampak je novi lastnik postala banka. In banka nima več posluha za najemnike.

Tako boš lahko trgovino in servis obiskoval le še tri mesece.

Nova lokacija

Fantje so primorani iskati novo lokacijo. Le-ta mora biti v Šiški. Tako zaradi stalnih strank, kot tudi zaradi tega, ker so s Šiško povezani tako in drugače.

Ker iščejo novo lokacijo, ki bi bila primerna za trgovino in servis, zraven pa bi imela še prostor za Borovo delavnico, bi bilo lepo, če z nasvetom ali namigom pomagaš tudi ti.

Vabljen si tudi v trgovino, saj bo v naslednjih mesecih potekala tudi kakšna prodajna akcija.

Več izveš na pici-bici.com

Naslovna fotografija je iz arhiva Pici Bici

Sledite nam