3. aprila 2018

Dva dni, navijaški avtobus iz Ljubljane in nazaj, dvodnevna vstopnica in en polpenzion pod ugodno. Vabi Rajd s partnersko agencijo.

Da ne bo tole videti kot kakšno romanje v Planico 🙂 Zgodnji avtobus, sobotne kvalifikacije, enkrat spanje in nedeljsko divje navijanje v finalu, potem pa hop v bus in nazaj.

Če zelo površno opišemo, vam to pripravlja ljubljanski KD Rajd v sodelovanju z agencijo Poslovna potovanja. “Blitzkrieg” ogled spusta za svetovni pokal na Lošinju brez iskanja prenočišča in razmišljanja o šofiranju lastnega avtomobila.

Odhod v soboto 21. aprila navsezgodaj zjutraj, ob 5. uri s parkirišča Dolgi most na zahodu Ljubljane, ob obvoznici. Vstopnica za ogled dirke v soboto in nedeljo. Spanje v hotelu Vespera (štiri zvezdice) v Malem Lošinju, z zajtrkom. Prevoz nazaj v Ljubljano po nedeljski dirki. Ves čas pa še vodič za kakšno vprašanje ali pomoč.

S spanjem v dvoposteljni sobi cena za vse skupaj znaša 125 evrov. Za spanje v enoposteljni sobi moraš doplačati 20 evrov. Le dvodnevna vstopnica sicer stane 17,75 evra, takle hotel ti bo vzel vsaj kakšnih 70, kje je gorivo, trajekt in še kaj.

Prijave zbirajo do 13. aprila do 16. ure na email oz. 040 730 638.

Planica mesec dni pozneje pač. Na otoku. Kaj je lepšega!?

Ponudba pri Rajdu

Sledite nam