14. januarja 2015

Zimska številka “outdoor” in “fit” revije o trendih na kolesarskem trgu, plaščih, Čičariji, Peci, Makedoniji in enem e-kolesu.

Da bodo zimski meseci nekoliko krajši, lahko prelistate tudi zadnjo izdajo revije, ki ni samo kolesarska. Mi smo jo že prelistali in prebrali kar nekaj zanimivih …

Kolesarski del:

Intervju z Majo Virnik (Proloco trade). Pogovor je tekel predvsem o tem, kaj se dogaja na trgu koles, globalno in lokalno.

Dejan je preizkusil Scottovega E-gorca Spark 700.

Za radovedne je Uroš Ložar napisal nekaj malega o kolesarskih plaščih, tu je še predstavitev sončnih očal znamke Switch.

V nadaljevanju pa prihajajoči Snow Epic v sliki in besedi, nasvet za kolesarski izlet po Čičariji, predstavitev flow traila Peca pri naših sosedih ter kolesarjenje po Makedoniji izpod tipkovnice Tineta Guzeja.

Nekolesarski del, oziroma svet v gibanju:
Predstavitev zimske opreme s poudarkom na smučeh, alpskih, frirajd in tekaških, ter smučarskih čevljih. Seveda ne gre brez zaščitne opreme – čelade, očala, rokavice …
Nekaj o smučanju izven urejenih terenov, pa o teku na smučeh in zelo aktualna tematika predvsem za gornike – snežni plazovi.
Nasvet za zimsko avanturo je vsekakor potovanje v Visoke Tatre.
Športna zgodba tokrat o Simonu Becku, ki mu pravijo tudi snežni Picasso.
Ne gre pa prezreti krajšega intervjuja z Janijem Goltesom iz podjetja Goltes, enega prvih slovenskih proizvajalcev opreme za snowboard.
In za konec še predstavitev največje trgovine na avstrijskem Koroškem, specializirane za kolesarstvo, turno smučanje, tek na smučeh … – tyl4sports.

Fitnes navdušenci pa odprite revijo z druge strani in si preberite kaj o vadbi, prehrani, jogi …

Sledite nam