30. januarja 2020

Novi kolesarski center Giant na Samovi ulici 14 v Ljubljani uradno odprejo v sredo 5. februarja. Vabljeni, program bo in še popusti.

Freestyle d.o.o., največji prodajalec koles Giant in Liv, je sicer že odprl vrata kar 400 kvadratnih metrov velikega sodobnega kolesarskega centra.

 

Vabljeni na otvoritev v sredo 5. februarja na Samovo 14 v Ljubljani (bivši AvtoMerkur).

Dogodek na Facebooku.

 

Obljubljajo najmanj 15 % popusta na vse* in praktične nagrade za prve kupce. Pripravlja se tudi glasbeni nastop in tekmovalni program.

 

*Popusti se med seboj ne seštevajo. Popusti in nagrade NE veljajo za kolesa in Garmin izdelke. Popusti veljajo le fizično v trgovini Freestyle na Samovi 14, 1000 Ljubljana, od srede, 5. 2. 2020 do sobote 8. 2. oziroma do odprodaje zalog. Popust velja samo za artikle na zalogi.

 

 

V novem kolesarskem centru bo razstavljenih kar 120 koles znamk Giant in Liv, kar tretjina teh koles je električnih. Ponudba bo obsegala tudi kolesarske dodatke, saj bo poseben del centra namenjen prav temu.

 

Z odprtjem novega kolesarskega centra podjetje Freestyle v mreži pooblaščenih prodajalcev koles Giant pomembno krepi pozicijo med vodilnimi ponudniki elekrtičnih, cestnih in gorskih koles na slovenskem trgu.



Vsaka gozdna pot, vsak strm vzpon, vsak razburljiv spust. To zmogljivo E-kolo s polnim vzmetenjem vam pomaga, da znova in znova uživate v najzahtevnejših delih vožnje. Poganja ga varčen Yamahin Giant SyncDrive Pro s 6 senzorji v motorju, ki omogočajo takojšnje dodajanje moči, poleg tega ga odlikuje izboljšana Trail tehnologija z Maestro vzmetenjem, to vse skupaj dopolni Panasonicova baterija s 500 Wh, ki omogoča brezmejni užitek. Vabljeni na testno vožnjo!

 

Direktor Freestyle d.o.o. Tomaž Glavič je ob tem izrazil veliko zadovoljstvo: “Nov kolesarski center je pomemben korak v razvoju kolesarstva v Sloveniji. Številčna in kvalitetna ponudba cestnih, gorskih in električnih koles pa je naš cilj, saj je za nas najpomembneje, da vsak kupec dobi zares sebi primerno kolo.” Ob tem vljudno vabi vse kolesarske navdušence na otvoritev kolesarskega centra Giant v sredo, 5. 2. 2020, na Samovo 14, 1000 Ljubljana, od 10. do 19. ure.

 

Ob odprtju je v novem kolesarskem centru zaposlenih 7 strokovnjakov, ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank.

 

Kolesarski center je odprt vsak dan med 10:00 in 19:00 uro ter ob sobotah med 9:00 in 13:00 uro.

 

PARKIRIŠČE tako za kolesa kot avtomobile je VEDNO ZAGOTOVLJENO.  

www.freestyle.si

Sledite nam