25. aprila 2013

Manj kot tri mesece do začetka slovenskega MTB festivala! Odprte so prijave za Black Hole maraton, napoved video natečaja in razpis za glasbene skupine.

Do začetka prvega slovenskega MTB festivala so manj kot trije meseci! Od 19. do 28. julija bo potekal v Mežiški dolini. Tu je nekaj novičk:

Black Hole maraton

Odprte so predprijave Black Hole maratona. Dve trasi: 50 in 31 km. Predprijave do 1. 6. 2013.
V predprijavi je startnina 20 €, kasneje 30 €. V predprijavi udeleženci prejmejo darilo. Vsi udeleženci maratona prejmejo okrepčilo na progi (pijača, hrana), topel obrok in pijačo na cilju ter so udeleženi v žrebanju bogatih praktičnih nagrad. 2 € od vsake prijave bosta
namenjena Zelenemu skladu za vzpostavitev trajnostnih gorskokolesarskih poti.

Mednarodni video natečaj

Mednarodni video natečaj bo iskal najboljše kratke video posnetke na temo gorskega kolesarjenja in odgovornega odnosa do narave, okolja in drugih obiskovalcev naravnega okolja. Vse potrebne informacije bomo objavljali na www.blackhole-bikefest.com in Facebook strani. Razpis bo objavljen v mesecu maju.

Pokrovitelj festivala Black Hole Bike Fest
{loadposition inside}

Iščejo se glasbene skupine

Black Hole bike fest razpisuje natečaj za glasbene skupine, ki bodo nastopile v okviru festivala. Veliko glasbenikov fura, marsikateri jezdec igra. Če bomo na festivalu poslušali glasbenike, ki bodo čez dan kolesarili, bo to še en dober dodatek osebnosti festivala.
Saj ni nujno, da furate, pomembneje je, da igrate!
Če bi želeli igrati na Black Hole bike festu, pošljite do konca maja kaj o sebi (svoji skupini) na email. Zlasti kakšen posnetek oziroma povezavo nanj. Slog? Tak, da sede po furi!
Za mastne honorarje ni, čaka pa vas kolesarjenje, hrana, pijača in nastanitev.

www.blackhole-bikefest.com
facebook stran

Sledite nam