3. decembra 2013

V zadnjih dneh leta na bovškem filmskem festivalu 28 filmov o športih in avanturah v naravi ter o ekologiji, med njimi gorskokolesarski produkcije Anthill.

Prireditelji filmskega festivala BOFF (Bovec Outdoor Film Festival) tudi letos niso pozabili na gorske kolesarje. Med 28 filmi, ki bodo med 28. in 30. decembrom na sporedu v Stergulčevi hiši v Bovcu, bo tudi tudi letošnja mtb uspešnica Not Bad. Film je kanadska produkcija Anthill, znana po svojih izdelkih The Collective, Roam, Seasons, Follow Me in Strength in Numbers, posnela v 30 dneh na Novi Zelandiji z izbrano druščino bajkerjev. To so bili Trekovi zvezdniki številnih gorskokolesarskih slogov: Brandon Semenuk, Brook MacDonald, Brett Rheeder, Cam McCaul, Andrew Shandro, Rene Wildhaber in Ryan Howard.

Film je konec julija dočakal svojo spletno premiero. Odtlej je na voljo na iTunes, na ogled je tudi na platnih po vsem svetu.

Not Bad (Ni slabo) torej na BOFFu v nedeljo 29. decembra kot tretji film v predzadnjem sklopu večera, ki se začne ob 20. uri. Vstopnica za posamezen sklop stane 3 evre, za ves dan 5 evrov, za vse tri dni festivala pa 12 evrov. Na voljo na blagajni uro pred prvo predstavo, možne so tudi rezervacije.

Seveda je na festivalu še vrsta filmov, vrednih ogleda!

www.boff.si
www.anthillfilms.com/notbad

Na uvodni fotografiji je Brandon Semenuk, foto Sterling Lorence

Napovednik filma

Sledite nam