31. decembra 2019

Najbolj brana novica februarja je prišla s Hrvaške. Sledi pa intervju serije Na verigi, ena tehnična novost ter po en domač in tuj video, oba posneta na slovenskih stezicah.

Najbolj brana novica februarja je prišla s Hrvaške. Sledi pa intervju serije Na verigi, ena tehnična novost ter po en domač in tuj video, oba posneta na slovenskih stezicah.

Top 5 februarja 2019 …

1. Hardcore Industry išče vlagatelja

Novica od naših južnih sosedov je udarila na prvi dan najkrajšega meseca leta in pobrala največ klikov med letošnjimi februarskimi objavami. Ko pa je ob misli, da bi bil človek solastnik kolesarske znamke, tako toplo pri srcu, da moraš klikniti …

V resnici še zdaleč ni tako romantično in kolesa Nina Dušaka žal še vedno niso prišla do izdelave niti majhne serije.

2. Na verigi: Andrej Vrčon – Ko v serijo intervjujev Na verigi pripneš takšnega modela, kot je mehanik ajdovskega KK Črn trn, ki je že skrbel za kolesa Zarje, Monike, Mirija in številnih drugih, potem se klika.

3. Brezžično tipkanje je tu: SRAM AXS – Zazremo se v prihodnost, ki je že tu. Prestavljanje brez napeljave, ne pletenice, ne žičke.

4. Fock pofura Mucija – Maks Fock na kolesu in Klemen Humar za kamero. Prizorišče snemanja minuto in 25 sekund dolgega videa pa je bila proga Muci v Bike parku Krvavec.

5. Od gora do morja – Video z Britankama Rachael Walker in Julio Hobson, ki sta v tednu dni prekolesarili lepo zbirko slovenskih MTB posladkov. Video se je pojavil na več kanalih, med drugim je najbolj gledan od vseh na YouTube kanalu Juliana Bicycles, od koder smo ga vgradili.

Preberi še
Najbolj brano v januarju 2019

Sledite nam