17. januarja 2013

Partnerja mtb.si Vigor Fuel in MuleBar podeljujeta nagrade in popuste. Pa niti ni treba mozgati in odgovarjati, samo prijaviš se. Za ozimnico.

Med 17. januarjem in 1. februarjem Vis Corporis d.o.o. s svojo znamko športnih napitkov in dodatkov VigorFuel in športnimi prigrizki MuleBar razpisuje promocijsko akcijo s nagradami za izžrebance in popusti za vse udeležence.

Trije izžrebanci prejmejo pakete izdelkov VigorFuel Recover! in MuleBar, prav vsi sodelujoči pa prejmejo tudi kodo za 40% popust pri nakupu izdelkov v spletni trgovini www.vigorshop.net. Kodo za popust bo možno uporabiti od 17. 1. 2013 do 9. 2. 2013.

Kaj je potrebno storiti za sodelovanje?

Na Facebook strani VigorMoveAndLive, v aplikaciji Vigor gorivo, vpišete svoje ime, priimek in naslov elektronske pošte ter sodelovanje potrdite v potrditvenem e-mailu.

Žrebanje bo v soboto, 2. 2. 2013

Objava nagrajencev

Imena nagrajencev bodo 2. 2. 2013 objavljena na spletnih straneh www.facebook.com/mtbslovenija, www.facebook.com/vigorMoveAndLive, www.facebook.com/MuleBarSlovenia in www.facebook.com/cenim.se. Izžrebanci bodo obvestilo dobili tudi po elektronski pošti.

Prevzem nagrade

Osebno v centru VigorGround, Celovška cesta 175, 1000 Ljubljana, ali po pošti brez stroškov za prejemnika.

Več o …
VigorFuel Recover!
energijskih ploščicah MuleBar

www.vigorshop.net

Sledite nam