13. aprila 2017

V sodelovanju z Outdoor Station podarjamo eno mesto na bližnjem mtb kampu na obalnih gričih Toskane.

mtb.si v sodelovanju z Outdoor Station podarja eno mesto za udeležbo na prihajajočem družinskem gorskokolesarskem kampu v Toskani. Naj te oznaka družinski ne zmoti, lahko greš tudi solo, v paru …

Kako sodelovati?

Na svojem Facebook zidu deli spodnjo objavo FB strani Outdoor Station, zraven pa napiši, zakaj si prav ti najbolj želiš zraven. Pri tem bodi kar se da kreativen/kreativna, saj bo o zmagovalcu odločalo število všečkov pod tvojo deljeno objavo. Objava mora biti označena kot javna (public), drugače je morda ne bomo zabeležili.

Deliti je potrebno izključno originalno objavo na naslovu:
www.facebook.com/outdoorstation/posts/10154553477643333

Kdo bo zmagal?

Na natečaju kreativnega deljenja bo zmagala deljena objava, ki bo imela v petek, 23. aprila ob 23:59 največ všečkov. Avtor bo prejel bon za udeležbo na omenjenem MTB kampu, za 1 osebo, v vrednosti 395 evrov!

Pogoji? Nekaj jih je …

Zmagovalec mora biti polnoleten.
Objava mora biti deljena na zidu osebnega Facebook računa in ne sme biti plačana.
Nagrado bo lahko nagrajenec vnovčil tudi v primeru, da bo na kamp že prijavljen (pametno, saj je število mest omejeno). V primeru, da bo udeležbo že plačal, mu bo Outdoor Station vrne prijavnino v vrednosti 395 evrov.
Bon lahko uveljavljate ob vseh opcijah prijav, ne glede na število kolesarjev na posamezno prijavo (v družini, paru, skupini) itd.
Z nagradnim bonom se poravna samo udeležba na kampu (vodene ture, svetovanje, varstvo za otroke, vadba), ne pa tudi nastanitve ali potni stroški.

Kako do največjega števila všečkov?

Najpomembnejši je seveda dober oz. zanimiv, zabaven itd. pripis k deljeni objavi. Objava mora biti nastavljena za javno (public)! Seveda bo tudi lastna promocija objave med prijatelji, znanci, neznanci pripomogla … Le plačati promocije (facebook boost, ads) ne smete!

Vse o kampu na outdoorstation.si

Sledite nam