Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
19. aprila 2018

Od danes naprodaj sezonske vozovnice in GraVity Card. Ta vikend Rock’n’Flow, na polno za prvomajske, uradni začetek sezone na Krvavcu pa 19. maja. Jezerca + Muci skupaj 12 km!

Gora, ki jo imajo za domače smučišče in kolesarski park tako Kranjčani kot Ljubljančani, je na vrhu sicer še bela, nižje pa že zeleni čemaž, potke se prašijo in čas je za začetek kolesarske sezone.

Krvavec vsak trenutek odpre prodajo sezonskih vozovnic na spletu, če je še niso. Na naslovu skipass.krvavec.eu

Pri njih je hkrati naprodaj tudi GraVity Card, sezonska vozovnica za 18 (srednje)evropskih parkov. Za cene brskaj nižje.

Otvoritev z Rock’n’Flowom

Kolesarsko sezono Krvavec odpira ta konec tedna, 21. in 22. aprila. Le s progo Rock’n’Flow, a s 30-odstotnim popustom pri nakupu dnevnih vozovnic. Možna je celo kombinacija s smučanjem, saj lahko s smučarsko vozovnico neomejeno uporabljaš tudi gondolo, s kolesom na nosilcu … Od 7.30 do 17.00.

Nato bo park odprt za prvomajske praznike, od 27. aprila do 2. maja. Na polno pa sezono začnejo 19. maja.


To je ta famozni čemaž, foto Sandi Bertoncelj

Delovanje v 2018

Prvi del sezone na Krvavcu bodo prvomajski prazniki, ko bo kabinska žičnica obratovala od 9. do 19. ure, v torek in četrtek do 10.

Sledi predsezona od 19. maja do 22. junija, ko bodo ob ponedeljkih in sredah obratovali od 14. do 19. ure, ob torkih in četrtkih uro dlje, ob vikendih in praznikih pa od 9. do 19.

V glavni sezoni, od 23. junija do 2. septembra, vsak dan začenjajo ob 9. uri, vsak dan zaključujejo ob 19. uri, razen ob torkih in četrtkih, ko podaljšajo do 20. ure.

Posezona je od 3. septembra do 7. oktobra, ko sopet začenjajo ob 14. uri (ob vikendih in praznikih ob 9.), zaključujejo pa ob 18. uri oziroma ob torkih in četrtkih ob 19.

V lepem vremenu bodo ob vikendih obratovali tudi po 7. oktobru.

Zakomplicirano? Tabela je tu


Tudi za najmlajše bo nekaj novega, foto Iztok Medja

Cene vozovnic

Dnevna vozovnica na Krvavcu bo letos stala 26 evrov (evro več kot lani), za mlajše od 19 let 23 evrov, mlajše od 15 let pa 17 evrov.
Na voljo so tudi 3-urne vozovnice (22 evrov za odrasle) in vozovnice za posamično vožnjo (16 evrov za odrasle).

Sezonska vozovnica (s fotografijo) je na voljo za 270 evrov (lani 239), nižja je le cena za mlajše od 15 let, ta stane 170 evrov.

Za GraVity Card pa že veste, 455 evrov za odrasle, 345 za mlade in 215 za otroke.

Cenik

“Vseslovenske” Bike Slovenia Summer Pass letos ni.

Novosti

Krvavec navaja “27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse okuse in stopnje kolesarskega znanja”. Še vedno imajo tudi največjo višinsko razliko v spustih med bike parki v Sloveniji.

Letos bomo nekaj novosti srečali na odsekih Rock’n’Flowa, Muci bo baje letos super, ker ga je sneg utrdil, Jezerca trail odprejo 22. junija in bosta skupaj z Mucijem tvorila 12 km dolg spust – najdaljši v Sloveniji.

Nov bo tudi Bike fun park – gre za lesene objekte, ki bodo na področju Gospince (pri otroškem traku). Namenjen bo predvsem najmlajšim kolesarjem in začetnikom za nabiranje novih in piljenje starih izkušenj. Vseboval bo lesene objekte, dizajniral pa ga bo kdo drug kot Bizi. Tako kot Jezerca ga odprejo 22. junija. “Z Bike fun parkom želimo približati MTB tudi mlajšim kolesarjem, ki se nato lahko oboroženi z novim znanjem podajo tudi eno izmed prog v zgornjem delu, bodisi Panoramo ali malo bolj izkušeni tudi na Bambino,” pove Valentina s Krvavca.


Prizor z zimske gradnje, foto Nejc Bodlaj

Najem opreme

V sodelovanju s Prolocom hišna znamka koles za najem ostaja Scott. Več

Dogodki

Cela veselica …
19. maj – Test koles trgovine Funsports (Canondale, Trek) – na spodnji postaji
27. maj – Test e-koles Giant (Plaža Krvavec)
22. junij – Odprtje proge Jezerca
22. junij – Test koles Scott
23. junij – Otvoritev fun parka – brezplačna BP vozovnica za otroke (mlajši od 15)
23. junij – Test e-koles Scott
22. julij – Fresh bike festival, 1. del – DP XCO
25./26. avgust – Fresh bike festival (25.8. – vzpon na Krvavec; 26.8. – Enduro Krvavec (SloEnduro), spremljevalno dogajanje – dirt session, zabavne tekme, pumptrack in še kaj

KD Rajd prireja dva kampa – 7./8. julija Girls only camp, za kamp za vse pa datum še določijo. Pa še kakšno enodnevno delavnico z Žigom Pandurjem.


Tudi Žiga bo na Krvavcu spet delil znanje, foto Anže Furlan

Vse na www.rtc-krvavec.si

www.facebook.com/BikeParkKrvavec
Instagram @bikeparkkrvavec

#FuramKrvavec

Preberi še
Slovenski parki 2018

Uvodna fotografija je s proge Panorama, foto Sandi Bertoncelj

Freestyle zaposli
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
Sledite nam