31. avgusta 2011

Novica o nastajanju slovenskega mtb filma Switch, snemali s Tadejem Humarjem. Tomažin se je s kratkim videom poklonil še klasičnemu odseku proge za spust na Mariborskem Pohorju.

“Proti koncu letošnje jeseni pa res pokažemo film,” pravi filmski ustvarjalec Blaž Tomažin, ki se mu je produkcija filma Switch zavlekla.

Pred dnevi je posnel nekaj materiala s tekmovalcem v spustu Tadejem Humarjem. Tadej je poleg svojega Gianta pred kamero zajahal tudi svojo Yamaho.
Nekaj fotografij s snemanja najdete v galeriji na dnu. Foto Aljaž Sedovšek in izseki iz filma.

Poleti je med partnerje projekta Switch pristopil tudi trgovec Obsession z znamko torb in oblačil Da Kine, uradna kamera je postala GoPro.

Blaž pa je pred dnevi pokazal tudi zanimiv video, ki ga je posvetil klasičnemu skalnatemu odseku proge za spust za svetovni pokal na Mariborskemu Pohorju. Na dobrem starem Ronekrolu, ki se je več kot desetletje prikazoval v nočnih morah najboljših tekmovalcev sveta, je Blaž preskusil nekaj novih snemalskih prijemov.

“Teh posnetkov sicer ne bo v filmu, tudi kolesarji niso tisti, ki so zvezde filma, bodo pa v Switchu uporabljene te tehnike,” pravi Blaž.

www.msix.si

Rock’n’Roll, Mariborsko Pohorje

Sledite nam