SloEnduro Kamplc
27. avgusta 2020

Spoštovani ljubitelji endura, SloEnduro se ne predaja. V septembru bomo pridno dirkali, a za vas imamo kar nekaj novosti. Gremo lepo po vrsti.

Objavljen je razpis za Enduro Kočevje, ki se drži svojega datuma, to je 13. september. Kot je znano že od zime, bo letos prvič v “prvi ligi”. Po odpovedi Cerkna pa smo dirki v MTB trail centru Kočevje dodelili še državno prvenstvo v enduru za leto 2020.

Kamplc enduro Ajdovščina ima nov datum, to je 27. september. Razpis za to dirko je prav tako objavljen. Novost je sobotni uradni trening po sporedu za vsako hitrostno preizkušnjo posebej.

Prijave za obe dirki se odprejo 1. septembra, tako kot za Golovec trails (20. september, SloEnduro 4Fun).

Povezavi na razpise in prijave za obe dirki serije SloEnduro najdete v koledarju na sloenduro.com, za Golovec trails pa v koledarju serije 4Fun.

Skupaj z dirko Na Kope 4Fun (6. september, SloEnduro 4Fun) bomo imeli v septembru tako štiri dirke, po dve v vsaki seriji.

Dirka Trnduro v Trnovici na Hrvaškem (4. oktober) je žal odpovedana. V koledarju je še Enduro Grozni v Grožnjanu (18. oktober), ki pa še ni potrjen.

Zaradi majhnega števila dirk serije SloEnduro smo se odločili, da letos ne bo skupne razvrstitve in tako za sezono 2020 tudi ne bomo razglasili prvakov SloEndura.

Ni neko krasno leto, ampak septembra se pa veselimo. Se vidimo!

www.sloenduro.com

Fotografija Anže Petkovšek/SloEnduro

Preberi še

Matadown: Zmaga Peršaka z rekordom proge
Odpoved avgustovskih prireditev SloEndura

Sledite nam