Specialized turbo
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
9. junija 2017

Ob prihodu filma DeatHgrip z Brendanom Faircloughom na splet vam z Monster Energyjem podelimo štiri čisto solidne nagrade: očala Scott, ročaje DMR ter majico in kapo Deity.

Film Deathgrip Claya Porterja z Brendanom Faircloughom v glavni vlogi je po nekaj premierah v Severni Ameriki in Evropi od 30. maja na voljo tudi na iTunes, Xbox, Playstation, Google Play, Amazon, Vudu, Fandango Now in Vimeo on Demand.

Deathgrip so snemali dve leti, v njem pa na kolesih poleg Brendana frčijo še Brandon Semenuk, Josh Bryceland, Sam Reynolds, Ryan Howard, Nico Vink, Andrew Neethling, Kyle Jameson in Olly Wilkins.

Spodnji napovednik ste si verjetno že ogledali. Ni pomembno, ali si boste film privoščili na spletu, ga morda ujeli na platnu v petek 23. junija na Bohinj outdoor festivalu ali čakali na brezplačne kose ali morda celoto na spletu.

V sodelovanju z Monster Energy vam podarjamo štiri čisto solidne nagrade: Očala Scott Brendan Fairclough Signature, ročaje DMR Bikes Deathgrip, majico Deity in kapo Deity. Beri dalje pod napovednikom!


Do sobote 10.6. opoldne v komentarjih tule spodaj odgovori na naslednja tri vprašanja:

Kolikokrat je Brendan dirkal v Sloveniji?
Katerega leta je na svetovnem pokalu v Mariboru dosegel najboljšo uvrstitev?
Katero mesto je bilo to?

Izmed vseh, ki pravilno odgovorite na vsa tri vprašanja, bomo na random.org izžrebali štiri prejemnike nagrad. Prvemu izžrebanemu očala, drugemu ročaji, tretjemu majica in četrtemu kapa.

Za komentiranje v Disqusu se lahko prijaviš z računom na Facebooku, Twitterju, Googlu ali Disqusu.
Nagrade pošljemo po pošti, če jo prideš iskat k nam na obrobje Ljubljane, pa dobiš še pločevinko Monsterja 🙂

www.deathgripmovie.tv

4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Human Fish Gravel SloEnduro
Sledite nam