5. aprila 2019

Prvi dirki evropskega pokala sta bili resnično zanimivi, zato Verona zaseda dobršen del tahitrih novičk. B4X se začne z dirko v Ajdovščini, za konec pa najava naslednjih dirk evropskega pokala.

Prvi dirki evropskega pokala sta bili resnično zanimivi, zato Verona zaseda dobršen del tahitrih novičk. Dirkanje v B4Xu se prične z dirko v Ajdovščini, evropski pokal pa se seli v Belgijo.

B4X Ajdovščina

Nič še ni znanega o letošnjem pokalu B4X, a Ajdovci se niso dali motiti in prva ter upajmo da ne edina dirka bo na sporedu 14. aprila. V sklopu Kolesarskega Festivala 2019 bodo obračuni potekali na legendarni progi v Palah. Vse podrobnosti najdeš na facebooku

Verona tudi na Lokalne Ajdovščina

Prvi dirki evropskega pokala sta se znašli tudi v krajšem poročilu na lokalne-ajdovscina.si. Poudarek seveda na lokalnih matadorjih Timu, Niku in Maximu.

Verona – fotogalerija

Obsežna fotogalerija Matjaža Jazbarja je na ogled na facebook profilu pokala B4X. Ne samo akcija, nekaj tudi iz zakulisja.

Še enkrat Verona

Video gostitelja Team BMX Verona. Z vsemi vpletenimi pri organizaciji.

Naslednji dirki evropskega pokala

bosta v Belgiji. Zolder je stalnica največjih dirk v BMXu na evropskih tleh, dirkaški vikend pa bo med 19. in 22. aprilom in bo služil kot generalka pred svetovnim prvenstvom, ki bo po letu 2015 zopet v Zolderju. Tekmovalke in tekmovalce čaka prenovljena proga.
Dodatne informacije na uec.ch.

Naslovna fotografija Matjaž Jazbar

Sledite nam