Hervis serviser
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
25. oktobra 2019

Dirka z dobrodelno noto na Češkem, KD Rajd potrebuje nove sodelavce, tudi za BMX, reprezentantje na priprave v Verono in en dve leti star video.

Praga

Staš Lukić (BSX Racing Team) je odlično nastopil na dirki na Češkem. Dirka z dobrodelno noto, imenovana Ženda Race, velja za zaključek sezone, na njej pa se zbere veliko število najboljših domačih in tudi tujih tekmovalcev. Staš je v kategoriji 15-16 let osvojil drugo mesto. Fotogalerijo najdeš na facebook strani lokalnega kluba Bikrosclub Řepy.

KD Rajd

Rajdovci zaradi povečanega obsega športnih aktivnosti iščejo “svežo” kri. Zaželena je izobrazba športne smeri, pogoj pa veljavna licenca vodnika ali učitelja gorskega kolesarstva. Delo je honorarno. Prijave sprejemajo na info@kd-rajd.si.

Priprave v Veroni

V dogovoru s Kolesarsko zvezo Slovenije je selektor Tilen Frank razpisal reprezentančne priprave, ki bodo potekale 16. in 17. novembra v Italiji, natančneje na progi v Veroni. Širši seznam predlaganih tekmovalcev so klubi že prejeli, ostale informacije bodo na voljo kmalu.

Odprto prvenstvo ljubljanskih osnovnih šol


Takole je bilo pred dvema letoma, kako pa bo danes? Preko štirideset osnovnošolcev je prijavljenih! Poročilo sledi.

Naslovna fotografija Toni Lukić

Pumpaj Slovenija Vrhnika
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam