17. maja 2019

Kaj bo v Avstriji prihodnji vikend in ta vikend na Češkem in v Italiji? Evropski pokal se seli v Francijo, videi s svetovnega pokala na Nizozemskem in še malo mariborskega dogajanja. Ter kvalifikacijska tekmovanja za Pumpaj Slovenija.

Trikrat pumpamo

Prva kvalifikacijska tekma pokala Pumpaj Slovenija, po prestavitvi tiste iz Ruš, bo že danes v Mirni na Dolenjskem. Start ob 17. uri. Kar dvojni spored pa bo jutri, 18. maja. Dopoldan od 9:30 dalje se bo pumpalo v Rušah, popoldan od 14. ure dalje pa v Celju. Pestro, ni kaj!

Trening kamp

V nedeljo 19. maja bo na mariborski progi v organizaciji BSX Racing Team še eden izmed letošnjih kampov. Ne zamudi priložnosti za trening in druženje. Od 10. ure dalje. Informacije in prijave na tilen.frank@gmail.com.

Še dva videa iz Maribora

Reportaža s tretje in četrte dirke pokala Alpe-Adria na BK TV.


Slovaški BMX klub Rača in sobotno dogajanje.

Avstrija, prvič

Pokal Alpe-Adria BMX se s 5. in 6. dirko nadaljuje naslednji vikend v Vösendorfu. Informacije najdeš na bmx-alpe-adria.eu

Avstrija, drugič

V Baierdorfu se 1. in 2. junija nadaljuje štajerski pokal. Zagotovo s kar nekaj slovenskimi tekmovalci. Klik na dogodek.

Češki pokal

Dirkaška sezona na Češkem je v polnem zamahu. Ta vikend 3. in 4. dirka pokala v Pardubicah. Nedeljska dirka bo kategorije UCI C1! Klik

Italijanski pokal

4. in 6. dirko ta vikend gosti Vigevano. Malo dlje od Milana se bo potrebno zapeljati. Informacije in kasneje tudi vrstni redi na bmxvigevano.com

Evropski pokal

se s 7. in 8. dirko, ki bosta 25. in 26. maja, nadaljuje v Franciji. Gostitelj je Sarrians, lansko prizorišče evropskega prvenstva. Vse informacije na uec.ch. In srečno Gaj Gorza (Maikun Thrill/TBP Lenart). 

Euro BMX 2019

Vstopnice za letšnje evropsko prvensto, ki bo v Latviji, so že na voljo na www.bezrindas.lv

Svetovni pokal v BMX supercrossu

Izjemni dirki v nizozemskem Papendalu in dvojna zmaga Nieka Kimmanna. Vrstni redi sobotnih in nedeljskih dirk.  


Nedeljski finale moških in rekord proge!


Nedeljski finale žensk in izjemen zaključek aktualne svetovne prvakinje Laure Smulders.

Sledite nam