Bmx tahitre, Mak Falk, Max Sliško
24. julija 2020

BSX in KD Rajd podmladek fura na Pohorju, znana časovnica kampa v Ljubljani, rehabilitacija Kaia Sakakibare, prihaja obdobje državnih prvenstev in poškodba mladega upa ljubljanskega kluba.

Mlada BMXarja na Pohorju

Pomanjkanje dirk je letos BMXarje porinilo v gorskokolesarske vode. Če ne drugega, zgolj zaradi zabave. To sta dobro izkoristila tudi Rajdov Mak Breznik Falk in BSXov Max Sliško, ki sta BMX veščine prelila na obvladovanje gorskega kolesa.

BMX kamp v Ljubljani

Slab teden pred prvo dirko slovenskega pokala bo na ljubljanski progi potekal kamp pod vodstvom trenerja ekipe BSX Racing Team in selektorja reprezentance Tilna Franka. Kamp bo v ponedeljek 27. julija med 17. in 20:30 uro. Prijaviš se lahko preko elektronskega naslova tilen.frank@gmail.com.

Vztrajni Kai

Kai Sakakibara počasi okreva po hudi poškodbi. Trenutno zdravstveno stanje je pred štirimi dnevi razkril na družbenem omrežju facebook. Pred dobrim tednom je obiskal tudi svoj domači klub.

Državna prvenstva

Nekoliko z zamikom, seveda. V soboto 25. julija bosta na sporedu dve. Na Madžarskem in na Poljskem. Madžare lahko spremljaš kar na facebook profilu Sopron BMX. Več na uci.org.

Poškodba

Mladi up ljubljanskega KD Rajd Val Trinle Lampič se je poškodoval pred začetkom slovenskega pokala v BMXu in izpustil tudi uvodno dirko pokala B4X. Zlom komolca ga je od dirk oddaljil vsaj do konca avgusta. Želimo mu čim hitrejše okrevanje!

Naslovna fotografija Kristjan Sliško

Sledite nam