BMX
Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
27. novembra 2020

Nova osvetlitev proge v Rivignanu, ob Linhartovi gradijo, pokal B4X z optimizmom v leto 2021 in osnove manuala.

BMX park Ljubljana

Okoli BMX proge in dirtov ob Linhartovi cesti se gradi ograja, ki bo v prvi fazi pripomagla pri zaščiti pred nepovabljenimi gosti (beri: vozniki skuterjev, ljubitelji radijsko vodenih vozil in odlagalci smeti). S pomočjo Mestne občine Ljubljana bo KD Rajd ogradil celoten objekt in s tem povečal urejenost in boljše vzdrževanje.

B4X pokal Slovenije

Načrti za sezono 2021 se že kujejo. Koordinator pokala Peter Palandačič je zaenkrat izdal le to, da je v prihajajoči sezoni v načrtu pet tekmovanj: Šempeter pri Gorici, Ajdovščina, Sveti Jurij, Ljubljana in Odranci. Zaradi predvidene soorganizacije tekmovanj s serijo Pumpaj Slovenija je predvidena tudi manjša prilagoditev starostnih kategorij. Več informacij kmalu na b4x.si.

Rivignano

Ena slovenskim BMXarjem boljših prog v bližini je dobila novo osvetljavo. Stara svetila so zamenjala nova svetila LED. Tako bo proga blizu Palmanove še bolj primerna za izvajanje večernih treningov, morda pa tudi kakšne nočne dirke. Fotografije najdeš na strani kluba 48erre BMX Team.

Manual z Gregom

Trener olimpijcev Greg Romero ti razloži, kako se lotiti ene najbolj osnovnih in hkrati najpomembnejših prvin pri vožnji s kolesom BMX.

Preberi še

BMX tahitre: Znani okvirni datumi pokala Alpe-Adria 2021

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam