BMX tahitre, DP Maribor
4. septembra 2020

V sklopu tretje in četrte dirke slovenskega pokala tudi državno prvenstvo, evropski pokal v veroni tudi v živo preko spleta, v Vösendorfu bodo spet tekmovali, v Mühlnu le izvedli dirko, fotogalerija King of Prague in nekaj nasvetov BMX trenerja.

DP Maribor

V soboto 12. in nedeljo 13. septembra bo na mariborski progi še zadnje letošnje dejanje v disciplini race – zadnji dirki slovenskega pokala in državno prvenstvo. Prijave najkasnje do 9. septembra na bsx.team@gmail.com. Dodatne informacije najdeš na tem mestu.

Naslovna fotografija Tone Stojko

Verona v živo

Prvi dirki letošnjega evropskega pokala si boš lahko ogledal v živo na dailymotion.com. V soboto in nedeljo od osme ure dalje.

BMX Vösendorf Austria

V bližini Dunaja bo ta vikend pestro, saj bosta na sporedu dirka pokala Spodnje Avstrije in dirka pokala mladih. Še vedno le za avstrijske tekmovalce, a važno, da se tudi pri naših severnih sosedih počasi vrača tekmovalni duh. Klik.

King of Prague

Kralj Prage, še ena v vrsti letošnjih maloštevilnih dirk. Fotogalerijo najdeš na facebooku. Vrstni redi sobotne dirke za češki pokal, ki je štela tudi kot dirka kategorije UCI C1, si lahko ogledaš na UCI BMX Supercross.

Veselo v Mühlnu

Avstrijci so kljub odpovedi pokala Alpe-Adria in državnega prvenstva vseeno priredili dirko na nekoliko prenovljeni progi v Mühlnu. Štela je le za štajerski pokal. Za ostale pravijo, da bo čas v sezoni 2021. Fotogalerijo in video najdeš na njihovem uradnem facebook profilu.

Nasveti trenerja

Koristni nasveti svetovno znanega BMX trenerja Grega Romera, nekdanjega profesionalca z več kot sto zmagami v karieri.

Sledite nam