Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
6. marca 2020

Prestavitev datuma prve dirke pokala Triveneto, dirka evropskega pokala v Veroni prav tako prestavljena, sveže novice o Kaiju Sakakibari, zgodba skromnega britanskega šampiona in uporaben nasvet, kako narediti manual. Pa Kimmannov rap!

Prva dirka pokala Triveneto prestavljena

Italijanski regijski pokal Triveneto bi se moral začeti 8.marca, a je zaradi koronavirusa in začasnega odloka italijanskih oblasti o prepovedi tekmovanj prestavljen na 17. maj. Preberi

Evropski pokal Verona

Kot vse kaže, prvi dirki evropskega pokala v disciplini BMX race, ki bi morali biti na sporedu 28. in 29. marca, odpadeta! Organizator že išče primeren datum za izvedbo tekmovanj. Na strani evropske kolesarske zveze UEC so objavili dopis in obrazložitev glede tekmovanja. @BMX Olympic Arena Verona.

Evropski pokal, pravilnik

Pravilnik in vsa navodila za tekmovalce in spremljevalce. Nekaj novosti in koristnih informacij. www.uec.ch

#KaiFight77

Sveže novice o stanju avstralskega BMX šampiona Kaija Sakakibare. Na BMX Weekly najdeš celoten zapis njegovih staršev. Upamo seveda na najboljše! 

#Track2Tokyo


Zgodba skromnega fantiča iz londonskega Peckhama. Kye White, lani zmagovalec dirke svetovnega pokala v Manchestru. Za vse tiste, ki še ne veste: delo, železna volja in neskončno odrekanje za osvojitev cilja!

Kimmannov rap


Nizozemska Jureta Koširja? Brata Kimmann, Justin in Niek, zarapata po BMXarsko.

Manual, manual, manual


Najbolj pogosto uporabljena tehnična prvina v BMXu. Poučno s strani fantov iz BMX Australia.

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam